BUY IT!

Höll just på att falla av pinnen.

- NU ÄR DEN HÄR - VÄRLDENS STÖRSTA FILM. AVATAR!

Så säger en krämig röst. Samtidigt kommer texten "ÄG DEN" upp i rutan. 
Vilken magnifik reklam.

Deala med workohol

Är helt slut efter min första dag på Expert.
Åkte alldeles för tidigt från Säffle imorse, men det var ändå såpass sent att jag inte kunde slumra till en stund extra före arbetsdags. Sömnig var jag därför redan vid start. Den gigantiska massa med information var jobbig att ta till sig, men måste ändå säga att jag är klart mycket visare än vad jag var igår. I alla fall när det gäller kassasystem, logistik och produktinformation...
Planen ser ut som så, att jag ska jobba sporadiskt i maj, mer i juni och sedan max i juli och framåt. Det betyder alltså att jag fick en full tjänst. Sjef Jörgen ser mig som "butikens kommande topp-säljare som ska arbeta fritt och bara ösa järnet". Undrar vilket intryck jag gav på den där intervjun egentligen. Huja...

...Och så ringde Eva Tranefeldt på PD imorse. Hon vill att jag ska arbeta under helgen på nyhetsredaktionen. Ja tack, sa jag. Uppdrag? Täcka Svanskogsdagen. Vilken stjärna jag är.

s

Måndag natt

Kom precis innanför dörren och har slagit mig till ro efter att ha spenderat kvällen och del1 av natten i Säffle. Vi tog oss idag an Titanic, vilket resulterade i att inte ett öga var torrt på varken mig eller Josefine. Fantastiskt bra film.
Hemresan tog tio minuter längre än vanligt eftersom fullmånen sken mig i ansiktet, tempraturen utomhus tillät neddragna rutor och Mix Megapol levererade en sällan skådad hitparad. Om någon vaknade till i norra Åmål vid 02:45, så var det förmodligen David på nattrajd.
Avslutade med att pissa i Åmålsån till John Farnhams "Your the voice".

Salut och God natt.

d


Bara blaj å inte så mycket paj

Idag är en dag som inte kommer att gå till världshistorien. Inte inom någon kategori.
Den är bara blank, vit, tom. Finns ingenting planerat, är ingenting jag vill göra, har inga bekymmer, inga glädjeämnen.

Ett fett blanksteg.

Det skulle varken beröra mig själv eller någon annan om jag bara gick och la mig och vaknade först imorgonbitti. Jag både avskyr och älskar dagar likt dessa.
Avskyr för att jag är en person som gillar att stoja till det och hitta på saker. Har kommit på mig själv under sistone att jag bivit något sällskapssjuk, vilken jag inte varit förut.
Älskar för att jag inte behöver göra något. Latheten är min tredje broder, och han måste få vara med och leka emellanåt han också.

Om ingenting oväntat inträffar, så tänker jag därför ligga i solstolen hela dagen.
 Lyssna på musik.
Tänka.
Grilla.
Se en film. Helt enkelt en tråkig heldag med jag, mig själv.


d
Åland är saknat.

Fredag

hette Robinson Cruseos slav, men det är också som bekant en veckodag.
Denna fredag har spenderats helt i sängen. Klockan är nu 16.10, och jag har ännu inte rört mig ur fläcken. Får bli en löptur för att ändra på den saken.

s
Hittade en bild som en dansk fotograf tog på Ullevi 2007. Vältränade ben!

Flyttfåglar

Ligger i sängen och filurar.
När hösten kommer så är i princip alla jag nu umgås med förmodligen utflyttade från Åmål. De kommer att plugga eller jobba på olika orter runt om i landet.
Kvar kommer jag att sitta. I Åmål. Med en en bitter höst som kryper sig på.

Det känns förskräckligt att ens tänka tanken.

Åmål är inte så stort att nya vänner och bekantskaper växer på klasar precis. Är det då läge att stanna kvar? Att binda upp sig på någonting?
Jag har alltid sagt att jag "aldrig kommer bli kvar i den här jävla hålan". Som det känns just nu så är jag den enda som blir kvar.
Hemska, hemska scenario.

Master

Han gör det igen - Daviden.
Magkänslan efter intervjun och självsäkerheten kring att jag aldrig blir nekad ett jobb som jag blir kallad till intervju för, verkar vara högst befogad. Sjef Jörgen på Expert ringde nämligen igår och berättade att jag var som klippt och skuren för jobbet (vet jag inte riktigt om jag håller med om), och uttryckte sin önskan om att få se mig på golvet nästa fredag för en provdag. Om det innebär att jag är på gång att få heltidstjänsten eller något annat vet jag inte, men det kan ju knappast vara negativt att bli kallad till provdag.
Återstår att se om jag sjabblar, vem vet.

Hemkomst 02:12 från Josefine - sömn i en timma - bilen till Karlstad - fyra timmars städ - bilen hem till Åmål - fem timmars streethockey - Nu är David jävligt sugen på sova.

k
Det tar på fingrarna att spela streethockey. Min tumme mår inget vidare idag...

Video killed a radio star

Artister satsar inte lika hårt på att lansera sig med feta musikvideos som för 10-20 år sedan. Därför är det så skönt att se någon som "ger sig på" den grejen igen.

Dlovgren.blogg.se, i sammarbete med Skånetoppar från Bjuv, presenterar stolt: Ke$ha



Whut?

- Har alldeles nyss sett en film - Legion. Började grymt, fortsatte bra, slutade åt helvete.
Jag gillar inte filmer där man vaggas in i någon sorts falsk förhoppning, där allt sedan faller som ett korthus. The Legion var precis sån. Inte nog med att slutet av filmen var helt obegripligt dåligt - de sista tio minutrarna var dessutom dubbat till ryska?
Åt fanders.

- Käkade nudlar från kocken Xing Fu till filmen. Dom var inte ens värda de 1,95kr som dom kostade mig. Fy skäms, Xing Fu.

- Pär Lernström och Kjell Eriksson är mina absoluta idoler just nu. Jag vill va som dom, se ut som dom, gå som dom.

- Vankas streethockey, och lite senare Champions Leauge hos Jocke. Bra dag!

- Undrar vad man ska göra med den sista slatten av osten som alltid blir över? Ni vet den där biten som inte går att hyvla för att den är för tunn. Ska man lägga hela den på mackan, eller är det meningen att man ska kasta den i soptunnan?

d

Måndag

Tiden går lika snabbt som den går trögt. Tycker att det har varit vinter i en oändlighet, men nu ser våren faktiskt ut att vara här för å stanna. I samma veva känns det som att sommaren ligger alldeles kring hörnet och väntar, vilket gör att planeringen inför hösten också börjar. Och när hösten sedan är här, då är det ju dags för ännu en evighet av mörker och snö....

Jag blir inte klok på vart tiden tar vägen eller vad man ska göra med den.

Det spelar dock ingen roll vart tiden tar vägen när man mår så bra som jag gör för tillfället. Har liksom kommit in på ett spår där saker och ting utvecklar sig bra, där jag lyckas och har det roligt. Nya saker dyker upp lite var dag, oftast positiva, men också en del negativt. But that´s life, eller hur?
Man kan påstå att jag är en lycklig person för tillfället. Och det är det man strävar efter, eller?
 

d

Red ones

För att bli en champion in the leauge of Korpen, då får man helt enkelt ta lite smärta dagen efter.

j


En helt vanlig dag i Mumindalen

Ja, kvällen till ära så bjuder jag på ett avsnitt av Mumindalen - en av de bästa barnprogramen som skapats.


Mexikanen

Han stod uppe på mitt tak och urinerade igår. Varför gjorde han det?

s

Filuren

Det slirades rejält igår, det är bara att konstatera. 
Smygstartades redan vid halv två hemma hos mig, och sedan avverkades dom vita ryssarna och mexikanarna på löpande band. Det välfyllda kylskåpet är idag väldigt tomt, så mycket kan sägas.

Vad gav då detta för utslag?

1. Jag vaknar upp helnäck, så när som på att strumporna fortfarande sitter på.
2. Mina naglar är målade rosa.
3. Plånboken är väldigt, väldigt tom.
4. Slösade bort hundra riksdaler på HC. Tror inte jag var inne mer än en kvart. Varför? - Ingen aning.
5. Provocerade ett gäng småglin på torget till vansinne. Blev hotad med att "få stryk". Provocerade ännu mer. Åkte inte på stryk.
6. Var hemma hos Frida. Hon käkade chokladsmet ur en flaska.
7. Lirade luftgitarr med Blixtas och Kimen.
8. Käkade pizza med Josefine. Kände mig snabb och därför var det läge för springnota. Plånboken skvallrar dock om att pizzan var långt ifrån gratis.
9. Har väldigt märkliga smskonversationer sparade i mobilen.
10. Var inne på bröllopsfest. Var inte välkommen.

Jodå, gårdagen var bra!

f
s
kj
k
j


Fuck!

Det är inte idag, fredag 16/4, som jag skulle åka på halsont! Det var ju ikväll som alla tiderns kanonhelg skulle dra igång på allvar - inte sluta med whiskeygörgling och oro.
Men tro mig, tills imorgon är jag kry. Det är liksom ett måste, ett krav.

- Hämta Benjamin, 08:30.
- Spela korpenmatch i innebandy, 11:00
- Käka mig fet på marknadssnask.
- Sola och Öla i solstol till Viken-Edet, 15:00
- Grill och titt i den stora flaskan
- Barnkalas på Banken
- DJ Del Baron på HC

En lördag som - med lite sol och varma vindar - kan bli hutlöst bra!

Experten

Kom just hem från att ha arbetsintervjuat hos Expert, Åmål.
Måste säga att jag är förbannat nöjd med hur intervjun utvecklade sig. Somliga dagar har jag svårt att få fram något kreativt och spännande ur keften, men idag rann det på som den intensivaste av porlande fjällbäckar.
Jag tog storbossen stadigt i hand, tjötade på uta helvete, skämtade, flirtade och briljerade med väl utformade utläggningar om hur bra jag är på att sälja. Allting förstås med glimten i ögat.

Ja, jag är riktigt nöjd att jag faktiskt presterade.

Sen blir det nog jävligt svårt att få tjänsten i vilket fall, hur bra det nu än gick. 20-åring med noll meriter inom branchen och halvtaskiga betyg... Njae... Det är nog lite för många sökande till tjänsten för att det ska vara någonting att gå och ha förhoppningar på. Finns säkerligen någon som kommer och hoppar över David i detta sammanhanget.

Glad för att ha varit duktig är jag i vilket fall.
- Det viktigaste är inte att vinna - det är att delta!

d

Livet

- E ganska gôtt.

f

Nostalgi

Innan jag satte mig på planet till Thailand i vintras, så fick jag en extremt fin present av min alldeles egna lilla Frida.
En dassbok tillägnad mig själv.
Där finns allt jag åstadkommit genom åren med - vad jag sagt, gjort.

En sida innehåller urklipp från mina anteckningar på facebook. Tänkte väcka dessa gamla citat till liv igen.

- Förresten.....Jag kysste Kim igår, gjorde jag inte? Och Robin, han läckte som ett såll, ha ha ha

- Vill jag kröka en tisdag, då krökar jag en tisdag. Kommer Ola förbispringandes en torsdagskväll och undrar om vi ska springa marathon till Kil, då springer vi marathon till Kil! Jag vill leva impulsivt. Det är jag.

- Tar en språngmarch till tåget. Hinner på sekunden. Somnar på stubinen, utmattad.
  - "Nästa station, ÅMÅL, ÅMÅL!", ropar damen med silkeslen röst som man inte praktiskt taget, men fantasimässigt, kan torka sig ren om röven med.

- Var med och bevittnade en tragisk fyllefest på Kamratgården igår natt. Merparten var under 16år, och allt var allmänt kaos. Bussade därför polisen på dem, skrattade och cyklade sedan hem.

- Fick min studentmössa idag. Ser ut som en jävla Hitlerjugend. En gullig Hitlerjugend. 

Det finns en skattkista där bak i det förflutna, bara att konstatera.

d

Kronofogden jagar mig!

Ja, jag måste erkänna att jag är en aning korkad i vissa avseenden.
När jag bodde i Oslo var jag inte så noga med att kolla min post som kom till Åmål, och därför slank en och annan räkning mellan fingrarna på mig.

Det får jag käka upp nu - bigtime!

Fick ett brev från Kronofogden häromdagen, på ärende från 3 (tre). En obetald mobilfaktura på 88kr är så obetald som det går att bli, och därför KRÄVER dom nu att jag betalar summan i fråga - annars kommer Kronofogden att "besöka dig".
Hjälp.

Räkningen i sig är ingen fara - det är räntan och ärendekostnaden på 800kr som inte är allt för angenäm. Den kan jag helt enkelt inte betala för tillfället.
Ringde därför upp Kronofogden han själv för att se om det går att lösa på nåt sätt.
- Ja, säger han.
- Tack, säger jag.

Så var det problemet ur världen!
Måste säga att jag är lika grym på att lösa saker som jag är på att ställa till dem.

Sådärja!

Då var allting fixat och klart. Nio jobbiga dagar, varav åtta har gått i knegandets tjänst, är nu över.

Jag intar schteekar-mode och sätter på mig brillorna - dags för livsnjutaren att kliva fram.

s

Vet ni vad som är gôtt?

- En banan, jordgubbssaft och andfåddhet från en snabb löprunda under en strålande vårsol.
- Att en kycklinggryta väntar hos pappa ikväll.
- Att sitta i kön till biltvätten , käka årets första Cornetto och blunda bakom mina tonade Raybands.
- Sommaren som ligger alldeles runt knuten och väntar.
- Löpformen som börjar infinna sig.
- En stundande helg som kommer bli episkt bra. Stora förhoppningar på två dagar utgång, årets första grill och ett hus där jag sitter ensam på tronen.


j
Käkade banan även 2006.

Ledigt?

- Nej.
Jag som tänkte att måndag, ah, det är den sista dagen på i alla fall en vecka som jag gör någonting ansträngande. Tji fick jag.
Imorgon blir det väckning 03:00 och ännu en tidig morgon på smådjurskliniken i Karlstad. Efter det - tre timmar bildredigering på Provinstidningen.

Känns rätt så skapligt ändå, må jag säga. 

 


Kids

Control yourself.
Take only what you need from it.
A family of trees wantin',
To be haunted.

"Kids" med MGMT - bra låt det där, va!

Skrev igår om ett mess från Enhörning - "Resa på gång". Slog en pling till honom under kvällen och fick konfirmerat att riktiga dumheter faktiskt är på gång! Han och Johannes (annan Rhodos-broder) planerar en tågluff med start den 5juni från Krakow i Polen. Tre veckor på rälsen med strapatser i Polen, Slovakien, Kroatien och vart nu kosan styr efter hand.
Första och enda tanke: Jag ska med.

, nu behöver det bara samlas in pengar, något som inte är det lättaste. Får lägga på ett kol.

Avsluta resan i Turkiet och ta båten över till Rhodos? Ja tack!

Efter turen till Säffle och ett besök hos Adam & co, så försökte jag och Jocke oss på konststycket att smita in bakvägen på HC. Blev stannade per omgående av ett par vakter och blev eskorterade ut.
-Klart värt.


d
På luffen i sommar?

Roadtrip

Fick ett mess från rhodos-broder Oskar Enhörning nyss.
"Resa på gång, hör av dig"

Undrar vad det kan va?

j

Viva Mexico!

Mamma undrar varför jag sitter och lyssnar på "Mexican hat dance" på repeat.
Vilken dum fråga, eller hur?

- Den är ju så jävla bra ju, skriker jag och viftar med båda pekfingrarna i takt till musiken.
Mamma ser på mig som att jag är dum i hela huvudet.
- Tror jag tar en promenad....

Viva Mexico!


Mjääk.

Jag känner mig inte kurant. Trodde att det skulle lösa sig bara jag fick en natt med med åtta, nio timmars sömn, men icke då. När väckarklockan tjöt i öronen på mig vid 9-snåret, så fick jag verkligen slita för att ens få upp ögonen. Huvudet dunkade hårt och kroppen var fortfarande kvar i sömn.

Jag vet inte riktigt vad det kan bero på. De senaste veckorna har jag mått bättre än på nästan två år rent fysiskt. Dr. Dietrich Althausens extrema medicinering såg ut att ha gjort underverk. Eller, det har den. Kroppen fungerar numer precis som den ska, vilket jag är enormt glad och tacksam för. Det har varit två långa år...

Tröttheten däremot. Den känner jag igen från mina värsta sjukdomsperioder, men nu är jag ju inte sjuk?

Frågan är: Har detta med min nedtrappning av kaffe att göra? Jag dricker vanligtvis 5-6 koppar om dagen, den senaste veckan har det däremot bara blivit 1-2 - vissa dagar ingen. Kan det vara så att jag skapat mig ett så stort beroende att kroppen reagerar för förändring? Någon som är expert inom ämnet kaffeberoende?

Sliter för tillfället på med Klassinnebandyn. Har varit två omgångar på Karlberg och fotat-tjötat-stressat-jagat. Ska strax dit en tredje och sista gång, sen är det över för idag. Tack för det.

Salut

Sömnlöshet 2.0

Har i princip legat och sovit hela dagen, men undantag för ett besök på PD och Gullsjö.
Då ser man ut såhär:

d

- Svarta ringar under ögonen
- Bister min
- Flottigt hår i pannan
- En allmänt gräslig uppsyn.

Precis som jag såg ut kände jag mig också.

Äckligt, kvinnor!

Idag gjorde jag min sista dag på smådjurskliniken, vilket känns helt underbart. Inte för att arbetet var jobbigt, utan för att de tidiga morgonarna håller på att döda mig.

Under de åtta dagarna som jag gått omkring med städvagn och torrmopp, så har jag fått en del konstiga blickar på mig från alla de kvinnliga vetetinärerna. Några av dem har sneglat på mig med en blick som säger "stackars arma barn, uppe så här på natten och städar", men de allra flesta har haft ren och skär avsky i blicken - "titta, där är slusket som är täckt av skit, har en vagn som luktar hundkiss och som spionerar på oss i omklädningsrummet".
Jag flinar inombords.

De kvinnliga veterinärerna som kollar på mig med äckel i blick, dom bör nog fundera på vem som äckel och vem som är "the genator" - med rätt att städa.
Det är jag som kikar ner bland blodiga tamponger och bindor i behållaren brevid toaletten.
Det är jag som skrubbar bort feta fartränder i toaletten.
Det är jag som ser alla skitiga underkläder som de finarslade veterinärna snuskat ner.
Det är jag som plockar deras äckliga sopor och torkar nedsmutsade bord.
Det är jag som drar känshår ur brunnen i duschen.

Jag gör detta för att det är mitt jobb, för att jag får betalt för det.
De kvinnliga veterinärerna däremot, dom snuskar ner av fri vilja.
Äckel.


Kändis-Dave

Jävlarns alltså, im on fire! Ett foto där jag finns med ligger uppe i ett "behind the scens"-album på kanal5:s hemsida. Har lyckats placera mig mellan världskändisarna Markus och Ingrid från "Håkans bar" dessutom. Facebook och tagga blir!

s

Aktiv dödshjälp

skulle fan inte vara fel just nu.... Skjut mig, jag orkar inte, dessa tidiga morgonar käkar upp mig inifrån. Är så trött att jag känner mig förvirrad och ledsen - nästan grinfärdig.
Tur att det här är sista arbetsdagen på vikariatet, är inte man nog att klara en 04:00-väckning till.

Ska jobba på PD imorgon och söndag. Klassinnebandy på Karlberg. Ser inte fram emot det, vill bara sova.

Dags att hoppa in i Mazdan, hoppas ögonen klarar en rajd till i mörkret. Annars,
Salut.

Klirr i kassan

Två feta brev - två avsändare med olika nationalitet - båda från skatteverk = Cash is king.
Oftast kommer brevbäraren med tråkiga brev som ger mig ångest.
Idag kom han med två lotterivinster.

Någon som läser detta med deklarationsskills? Den svenska fixar jag, den norska däremot, hm....

- Har blivit kallad till intervju för heltidstjänst hos Expert, Åmål. Eller, ja, mamma var inne i butiken tidigare idag och sjefen avslöjade då att jag blivit utvald. Min magkänsla var alltså helrätt. Nu återstår att se om mitt fina facit håller i sig - har aldrig blivit nekad en anställning som jag blivit intervjuad eller testad för, något jag är mycket stolt över. Självförtroendet är i topp på den fronten.


Sömnlöshet

Vilket konstigt dygn det varit. I något sorts rus så slängde jag ju mig iväg till Karlstad mitt i natten. Det låg en dimma tjock som brandrök längs hela vägen, vilket gjorde att jag verkligen kröp fram. Vidrigt trött satte jag igång och städa vid halv fyra-snåret och knappa tre timmar senare var jag färdig. In i bilen igen, en stor jordgubbs-shake på donken, och fartdåre hem till Åmål igen. 8:12 svängde jag in på uppfarten - tio minuter senare låg jag däckad i sängen.

Nu har jag vaknat, eller mja, jag sitter här och skriver i vilket fall. Känner mig dock inte speciellt välmående. Halsen värker, snoret rinner och ögonen är inställda i någon sorts suddig slowmotion. Skulle egentlgen åkt upp till Långserud och fikat med Laura strax, men känner att det kommer att sluta med ett besök i diket, så får tyvärr skjuta på det.

Nu börjar vänsterbenet att darra också, bäst att hoppa i säng ett par timmar till.

Salut.

k


En trevlig kväll

- som nu övergått i natt.
Diciplinen är dålig när det gäller David. Egentligen är min utsatta arbetsstart 06:00, men eftersom jag dröjde mig kvar hos Coopa tills nu, då klockan är strax efter två, så har jag beslutat mig för att hoppa in i bilen och köra Karlstad per omgående. Gå och lägga sig i två, tre timmar, nej, det är ren och skär idioti. Det skulle bara innebära ett kaffeknarkande utan dess like och grinfärdighet.

Alltså - iväg för och skrubba golv, mitt nattliga nöje.

Leksand är god väg mot elitserien efter att ha varit nere i träsket under fyra långa år. Går det inte vägen den här gången så.... Sista chansen.

Barca, barca, barca!

Salut.

PS. Jag och Blixt är smartare än Kim, Robert och Coopa. Det finns det bevis för.

Rhoddan!

Nej hörni, go vänner. Jag känner att det börjar dra i säsongartarmen nu.

Får känslan att det är dags att börja planera Rhodos 2010.


Ja, det finns nog inga tvivel om att det blir öa denna sommaren också. Vistelsen där nere ifjol var hektisk, dramatisk, sjukdomsbetonad och långt ifrån okomplicerad, men ändock mitt livs bästa månader. Rhodos ´09 satte så djupa spår i mitt huvud att det inte går en dag utan att jag drömmer mig tillbaka.
Till nätterna på Pacha/toxic
Strandraggandet
Nattbaden
De fullkomligt idiotiska mopedturerna
Bekymmerslösheten
Känslan av att varje dag faktiskt är en fest och att livet är så jävla underbart.
Gyros...

Har förmodligen en parhäst som kan med det här också, Hunken Holmedahl.
Någon mer som är sugen på Rhodos i slutet av juni - hör av dig så kör vi!

d
Enhörning. Petra och Denise är klara, bara å åka jag med.

The Dude

Har legat i sängen med en Paradis-ask och kikat på en av de mest briljanta filmer som någonsin skapats - The Big Lebowski. Fantsatisk humor rakt igenom och karaktärer som gör att jag drömmer om en framtid som lodis i L.A. Bowling, white russians, en gammal Mustang, gå och köpa mjölk i bara morgonrocken....

- Im not Lebowski, man. Im the dude. Or the dudie, duder or duderino if you prefer.

- Oh, you must be Bunny?
- Ill suck your cock for 1000$. Brant can watch for 100.

- This is not Vietnam, in bowling there are rules, man!

- Strong men also cry. Strong man also cry...

- Nobody fucks with the Jesus!

- Some men thinks the word is uncomfterble - vagina.

- What do you do for a living?
- You know, the usual. Bowlin.. driving around... forgetting yesterday

- Who the fuck are the Knutssons?

s



Plopp

När man hällt ner Gomorron apelsinjuice i kaffepulvret - två gånger - ja, då vet man att det är alldles för tidigt för att vara vaken. Kanske är det de enbart tre timmarna av sömn som gjorde sitt också, vem vet.
Näpp, nu närmar sig klockan kvart i fyra, dags att slita sig och hoppa in i Mazdan - mot Charlestown.

Salut.

Påskparad

Jag gjorde debut i påskparad-sammanhang i lördags. När jag var liten så var jag alldles för cool för att syssla med sådana dumheter, men på senare tid har aktiviteter likt dessa börjat å falla mig i smaken mer och mer.
Insåg dock ganska snart att det inte var min grej. Eftersom medellängden var 120cm över havet, så blev jag med mina 175 något utav en jätte i det enorma tåget. Kände mig därför utstirrad och utskrattad av de tusentals åskådarna. Gråten låg i strupen och handsvetten rann.
Min första påskparad blir också den sista.

s
Grabbade tag i en kopia av mig själv. Undrar varför han ser så rädd ut?
foto. Frida Svensson (fridacvensson.blogg.se)

Fucked

De sju milen hem från Karlstad var motiga, det vill jag lova. Har dragit på mig en riktigt taskig förkylning, ni vet en sådan som gör att man inte kan hålla ögonen öppna för att man nyser hela tiden. Inte ens en stor jordgubbs-shake från donken kunde hålla mig koncentrerad, var vekligen nära diket ett par gånger. Nära skjuter dock ingen hare, som tur är i det här fallet.

Nu blir det sömn och återhämtning för resten av dagen. Kanske ska börja smaska i mig allt godis som jag fått under påsken också? Så blir det.

Salut.


s
Kaffe latten i maskinen på jobbet är riktigt blaskig, dock nödvändig.


Husmusen

Natten, den går tunga fjät. Den går runt, runtrunt en stuga. Tipp-tapp, tyster i huset, endast David är vaken.

Ja, så där låter det ungefär när jag står och nynnar för mig själv vid diskbänken, samtidigt som jag brer mina ostmackor. Klockan är runt halv fem, vilket är ren och skär idioti i min värld.
Men "Cashen ska in", som pimpen säger. Får väl bara nicka och lyda.
Tycker dock att det är ganska roligt att jobba som städare. Jag känner mig nästan som "the geneteror" i Scrubs när jag går fram i mina arbetskläder och torrmoppar & sprutar spolarvätska (jag vet, det heter inte så) till höger och vänster. Idag är det dessutom min första dag med fullt ansvar för smådjursklinken, alltså ingen som går med mig och hjälper till.
Det är jag, fyrtiotvå hundar och en massa marsvin som ska tillbringa morgonen tillsammans.

j
Bror Mattias kommer över på middag ikväll. Kul.

Spöket

Dagen efter så sprids bilderna som en löpeld på facebook. Man blir taggad på en massa fula bilder och känner sig allmänt obekväm över att folk man inte vill ska se vad man haft för sig nu kommer att få ta del av hela happeningen.

Jag har den senaste tiden varit ett spöke utan dess like. I vanliga fall är jag är linslus som dyker upp på de konstigaste bilder och flashar ut mig til höger och vänster. För tillfället fastnar jag däremot inte på någonting.
I ett hus där var och varannan tjej gick runt med en kamera runt halsen och plåtade til höger och vänster, så återfinns jag på en (1) bild - och det är knappt det. Tycker att det är bedrift bara det.
Bland alla bilder från HC i torsdags - inte en bildjävel som kan visa att jag varit närvarande. Juldagen, Halloween och de andra tillfällena likadant.

Får ofta frågan, "vart tog du vägen igår? Vad hände egentligen?".
Ja, frågan är: Vad gör jag när jag är ute egentligen?

d
Ser ut som jag är påväg nånstans? Frågan är vart.

Att gå emot sina principer.

Säffle har - med all rätt - fått utstå en hel del skit i den här bloggen. Igår gick jag emot alla mina principer och styrde kosan mot staden med Sveriges - i särklass - fulaste fasad.

Det var ett litet järngäng bestånde av mig, jocke, andersson och sandberg, som hoppade på bussen med okänd villa i Trebackarna som slutmål. Eftersom det hela var en totalt spontan grej som inte álls var inplanerad, så hade jag en kanonbra känsla inför vad som komma skulle. Och visst, där satt det femton-talet urgoa flickor kring ett bord. Alla stönade högt av upphetsan när jag stegade in i rummet (precis som vanligt).

Kvällen flöt vidare i ett riktigt skönt tempo med många nya ansikten och bekantskaper som garanterat kommer finnas med i bilden framöver. 
Utbudet av husfester och uppslutningen kring dem verkar vara betydligt bättre i rövhålet i norr. Var detta startskottet för en ny era?

Måste tacka Laura & Anna för skjutsen hem. Guld.
 

Summetime!

Jepp, jepp, det börjar kännas vår och sommar nu! Det känns barmark, solglasögon, fotboll på Rösvallen, sena nätter med härjeri och konstanta roligheter!
´Älskar känslan - humöret på topp go vänner!

Falskt skvaller och ryktesspridning är det värsta jag vet just nu. Achtung.

Imorgon kör vi igen, ser ut att bli en toppendag! Relax med grabbarna, fifa, kanske grill och HC. I gotta feeling....

Gårdagen var ju jävligt konstig måste sägas efter allt. Mellan 11-03 har jag bara utspridda minnen av olika händelser, mycket är kolsvart. Jag har fått höra att jag inte såg ut att ha speciellt kul på HC, ändå upplever jag att det var den grymmaste sejouren hitills på danspalatset? Hur går det ihop?

Hade 0kr i plånboken när jag gick till HC - hade 190 när jag kom hem. Hur går det ihop?

Har ont i vänstra ögat. Anledning? Blev slagen av en tjej och därefter nedputtad i en snödriva. Enligt vittnen och undetecknad själv så finns det inget motiv till varför eller vem tjejen i fråga var. Hur går det ihop?

Oh lord.

Natten var jävligt mustig, var den inte?

Körde igång tidigt hos Sandberg med bastu och öl, och sedan rullade det på hela dagen. Måste säga att begreppet "kalasfylla" är helt rätt i det här sammanhanget. Väldigt perfekt kväll rakt igenom som avslutades i min soffa vid 05:30 då de sista spriträvarna drog hemåt. Dessförinnan hans det ju med ett besök på HC också. Är lite luddigt på den punkten, men jag vill minnas att det var ett jävla ös. Bra.

Vi var som mest cirkus tjugofem personer innanför dörren här hemma hos mig. Otroligt att det gick, och att ingenting utom ett (1!) glas gick sönder eller försvann. Bra jobbat!

Bet sönder en flaskhals och vill minnas att jag blödde ordentligt. Hittade ocksp bildbevis för detta.

Tycker nog att natten går in på topplistan över bra nätter! Födelsedagen som helhet går klart in som nummer 1. Mycket bra, mycket bra!

Måste tacka för alla gratulationer och presenter! Kärlek till er från mig!

d
t
u
y


GRATTIS!

- Mig själv!
En bakelse och ett kort låg och väntade på bordet när jag steg upp 04:30 imorse. En perfect start på en dag som kommer bli helt magnifik.
Efter att ha varit till Karlstad och jobbat under morgonen, så har det blivit ett besök på systemet (vankas skumpa!). Snart dags för lite smörgåstårta med familjen, och sedan bär det av till Sandberg där det blir bastu och öl.
Mellanakt blir det sedan hemma hos mig. Ser ut att bli fullsatt. In i dimman.

Förhoppningsvis blir det också HC - BASIC ELEMENT! Världens bästa liveband.

Åhåj Lillebror!


d


RSS 2.0