Bara, bara

Det finns dagar då jag skulle vilja att en stege sänktes ner framför mina fötter. Jag skulle klättra upp i höga skyn och ställa mig på ett litet runt moln. Väl där skulle jag dra ner byxorna, plocka fram dolmen och slutligen pinka på alla människor där nere på marken. Sen skulle jag brista ut i skratt och njuta av att se alla fåniga idioter som springer runt, långt där nere på marken, med piss rinnandes ner för hjässan.

Idag är en sådan dag.

Allt är hopplöst, kraftlöst, meningslöst - löst. Vet inte vad jag vill eller vad jag ska göra. Orkar inte vara trevlig, vill inte va trevlig. Jag vill bara att den där stegen ska dyka upp ur tomma intet, så att jag kan få pinka på folk med gott samvete. Det skulle göra mig glad, i vilket fall för ett ögonblick.

Where the wild things are

Trailern gjorde att jag jag gick i taket av extas. "Where the wild things are" verkade vara en fantastiskt mysig och cool film som man inte kunna missa.
När jag sedan såg den för lite drygt två månader sedan, så minns jag att jag var oerhört besviken. En så jävla pissig film! En liten sketonge som sprang runt och skrek. Tyckte inte det fanns något sammanhang i någonting.

Nu är det dags för bipremiär och recenssioner i media. Då tokhyllas den! SVT ger den 4 klappor - AB ger den 5(!!!!) och utnämner den till en av 10-talets kommande klassiker.

WHAT? WHAT? WHAT?
Nu måste jag ju se den igen, för något har jag tydligen missat.
Hm...

d


Va e detta?

Jag e stolt över vad jag faktiskt en gång i tiden varit. Klubbrekord i anrika Göta - fyra åldersklasser i rad. Fan om man hade fått vara frisk. Hur hade vardagen sett ut då?...

P19

3.000 m

David Lövgren -90

8.42,98

10

Inomhus SM

2008-02-23

Malmö/A

P18

3.000 m

David Lövgren -90

8.40,17

4. Heat 1

17

Världsungdomsspelen

2007-07-01

Göteborg/NU

P17

3.000 m

David Lövgren -90

8.40,17

4. Heat 1

17

Världsungdomsspelen

2007-07-01

Göteborg/NU


P16

3.000 m

David Löfgren -90

8.58,22

1

16

Skol SM

2006-09-17

Stockholm/S


OS

Kan det inte bara bli dags för OS?
Har precis varit iväg till Eurocash och inhandlat den så klassiska nattmaten. Blev ett 40-tal burgare, pommes och annat snask. Nu skall hästen ligga och frysa nere i källaren tills det är dags för invigning i nästa vecka.
Sen blir det en jävla massa idrottsporr och häst i bröd.
Längtar.


Hey, shut the fuck up boy!

Peter, Björn and John! Mycket bra musik på Spotify just nu (som jag just börjat å använda).

- Då kommer förstås Blixten och börjar malla sig för att han fått Voddler. Den lille snorgärsen! Han sitter förmodligen där borta i sin strandvilla och bläddrar bland oändliga mängder film, medan jag får nöja mig med att se The Office s.04 för typ tredje gången.

Sket i arbetsförmedlingen och satte skidorna under fötterna istället. Man måste ju ta vara på dagen som den kommer, så att säga. Solen och stenhårda spår kändes alldeles för lockande för att klä upp sig och gå och vara hövlig. Det har jag ingen större lust med för dagen. Hellre snora mig fram i skogen, pusta & frusta.

Ser ut som att det blir skidsmester v.11 tillsammans med KD-grabsen (Zetha&Luddie). Stuga i Trysil redan bokad, så bara att haka. Schibby!

Amanda Jenssen. Sorry, jag har sagt dumma saker om dig. Men Happyland är bra. Du är bra.

f

Thursday, 27th?

Eller vilket datum är det? Inte faen vette jag. Spela roll.

Sitter i kalsonger och hadbangar lite lätt till Jay-Z, Heart of the City - låten med ett av världens skönaste sound. Fan, N.Y känns ju smått lockande? Har ju en biljett dit den 22feb. Hm...

Ska till arbetsförmedlingen idag. Jag gör det itne för att försöka å skaffa ett jobb, utan för att jag så småningom ska kunna ta del av smörgåsbordet av bidrag som kan komma bli aktuellt om allt skulle skita sig. Han är inte helt blåst, Lövgrenarn. Lite smått kanske, men har ändock en baktanke innerst inne.

Var ju helt jävla obeskrivligt att krypa ner i en mjuk och varm säng inatt! Trodde faktiskt att jag var såpass hårdhudad att säng inte spelar någon större roll. Men vafan. Sjukhusbäddarna har ju inte alls den komforten som jag tyckts tro.
Kaffe it is!
Ain´t no love in the heart of the city!

Paaaow!!

f

Var eviga gång jag knallar över Kvarnberget så fastnar jag framför denna dörr.
"Bli en ninja. Börja en ninjakurs".
Det är ju så festigt att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Det slutar alltid med att jag står och ler lite fånigt för mig själv.
Tänk er den pubertetsstinna wow-nirden, den feta 9-åringen, killen med det största bracefacet i Värmland, den lille kinesiske mannen som slår volter på rad, samt den deprimerade fd marinsoldaten som nu bildat sin egna lilla fristad uppe på Kvarnberget. Tänk på hur kaststjärnorna viner kring deras öron, hur svärden klingar mot varandra och på alla akrobatiska movements som utförs innanför dessa dörrar.
Flyttar jag till Karlstad igen så ska jag absolut gå en Ninja-kurs. Det låter alldeles för bra för att inte vara sant.

HAAA YA!

Plans!

Planer smids inuti knoppen på Davido. Onda planer. Planer på att bygga en maskin som kan spränga alla andra maskiner för att skapa ett fullständigt världsherravälde. Från Gustavadlofsgatan skall jag styra en krigsmaskin som aldrig skådats.

Nej, nu skriver jag blaj.

Jag har dock planer för framtiden som känns väl tillfreds med hur läget ser ut.
* Tar på mig stassen, borstar flabben och drar till Charlestown med Mr. Blixt i början av nästa vecka. Åker inte hem förens ett jobb är kirrat. Ska fixa intervjutid på tidningarna, samt tjöta hål på samtiga butiksägare som finns att tillgå.

* Åka till nordnorge och åka lite längd i sutet av nästa vecka.

* Fixa boende i Karstad (om jag nu får jobb). En skön tvåa i centrum vore King. Känner att Karlstad är rätt. Folket är rätt, staden håller jag vädigt kär, samt det faktum att Karlstad är en sorts knutpunkt för Oslo-Åmål-Stockholm, gör att det verkligen känns...Rätt i tiden. Lagom och säkert.

* Har planer på en bok. Jag tror på den idée som jag legat och grundat på i dagarna. Jag har många roliga tankar som jag tror kan resultera i något läsvärt.

* Komma igång med tränandet igen.

Kirrar jag detta så... Ja, då är jag väldigt väl tillfreds. Får känslan av att det vore ett gött liv - klart värt å leva.

d

Han är på benen igen!

Reject!

I torsdags kväll kastade jag mig på ett plan med destination Sverige. Innan dess spenderade jag dagen runt om på Patongs olika basarstråk. Shoppade loss ordentligt. Tror jag fick med mig 10 t-shirts, keps, kortbyxor och diverse annat smått - för under 1000-lappen! Hann också med att svimma två gånger och blev omhändertagen av en snäll Paki-familj. Kände efter ett par timmar att min väntan på kvällen skulle bli långvarig om jag inte företog mig någor svalt. Satte mig därför i en biostol på Jungceylon tillsammans med en "blockbuster" och avnjöt Avatar, för andra gången.

Sen bar det alltså hemåt. Flög via Bangkok där jag spenderade natten på ett fashionabelt hotell i förorten (som jag högst ofrivilligt blivit körd till. Frågade om ett hotell PÅ flygplatsen, inte en kvart därifrån). Käkade upp alla chipspåsar och Cokes som fanns i minibaren och anvjöt en skön rulle, i vad som nu blev min sista natt i Thailandet.
Fög tidigt morgonen därpå till Helsingfors. Resan gick skitbra. Fåtalet toabesök och en trött Davido gjorde att resan blev ett rent nöje.

Mamma mötte sedan upp på Arlanda. Vi styrde kosan mot Centralsjukhuset i Karlstad på stört.

Sen dess, alltså fredagskväll, så har jag varit instängd i ett rum på avdelning 9. Jag har inte gått en meter längre än till toaletten som fanns på rummet. Jag har knappt träffat en människa och jag har inte haft tillgång till internet. Man kan säga som så att legat på en isolerad rehab för skitbenägna människor. I takt med att medicinen shotats in i armen, så har dock benägenheten för att skita också minskat redkalt, vilket idag resuterade i att jag blev utskriven på stört.

Så, here I am. Framför brasan på Gustavadolfsgatan 30 i Åmål. Det är imorgon två veckor sedan jag bagav mig mot Asien. Har hunnit med ett och annat på de två veckorna (kan man lugnt påstå), men tyvärr så är det mesta också negativt. Thailand hade absolut sina stunder som var jävligt Nice, men med facit i hand så var det bortkastade pengar. 13 000 blown away.
Får nu hoppas att Oliver håller ställningarna där nere åt mig.

THAI-TV!

Jag har den senaste halvtimman suttit klistrad framför Green Channel. Jag förstår inte ett ord vad dom säger, thailändarna, men fyfan va bra TV det är!
Green Channel är något av en motsvarighet till Skandinaviens "The Voice". Inhemska musikvideos (vet inte om jag ska skrika av glädje eller vrede) blandas med internationella storheter som Lady Gaga, Jay-Z osv, osv.
Just nu håller två riktiga jönsar i en show där folk får ringa in. Om de två manliga programledarna gör narr av dem som ringer in - eller om de i luren säger väldigt roliga saker - har jag inte kunnat lista ut. Thailändarna i rutan ligger i vilket fall som helst och vrider sig av skratt varannan sekund, vilket är klart underhållande - dom ser ut (och låter) som två påtända mullvadar!

Vad som också är klart intressant, är hur thailändarna (asiater överhuvudtaget) kan se mycket mer västerländskt coola ut än oss själva - i alla fall i TV! Dom är så...fräna! Håret är perfekt tilltuffsat, kläderna sitter så jäkla perfekt och de bär liksom upp dom där brillorna av Rayband-modell med röda(!) bågar på ett otroligt FRÄNT sätt.

Ja, asiatiska programledare är FRÄNA.

Vilket bra ord förresten?
Frän.
Finns det ens i ordlistan? Vad betyder det? Man kan ju böja det till Fräsig, dessutom. Om det handlar om en tjej. Är hon Fränsig då kanske?

Någon som vet?

d
Googlade på "frän asiat". Den här killen dök upp. hmm.

Mardöm!

Detta är en mardröm. Den hade varit värre om inte AC eller en skön säng hade funnits till hands - men fortfarande en mardröm.
Natten var väldigt många toalettbesök. Ett livligt drömmande gjorde att jag rörde mig i sömnen, och därmed måste jag också kuta på toan. Det är nämligen så att när jag ligger helt still på rygg så är det lugnt. Men så fort jag börjar vrida mig om från sida-till-sida så skriker magen till.
Dagen har forstatt i samma anda. Nu ligger jag så stilla jag kan och dricker vatten med socker och salt i för att hålla igång kroppen.

Imorgon ska jag alltså resa hem. Har redan nu börjat förbereda mig mentalt för resan - för ett järnhårt psyke kommer att behövas.
Flyger 22:45 från Phuket (16:45 svensk tid) till Bangkok. Där väntar en 9h lång väntan på planet som ska ta mig till Helsingfors. Blir att leta upp en bänk nära toaletten och bara försöka koppla av.
Sen kommer det jag ser allra minst fram emot - flygresa på 14h. Det bir fågel eller fisk, det är jag tämligen övertygad om. Antingen hamnar jag i en skön sittställning vid korridoren som jag känner mig trygg och avslappnad med, eller så hamnar jag inne vid fönstret med två feta gubbar utanför mig och magen krisar var 10:e minut. Det kan bli vad som helst.

Har ingen lust att åka härifrån...
Brukar inte tycka synd om mig själv, men nu känner jag stor självömkan.

Någon som vill ha ngt thailändskt hemköpt?

Hem igen.

Har varit dålig på att uppdatera om läget här nere.
Min mage däckade ihop i fredags kväll och har sedan dess bara bivit sämre. Har ätit två tallrikar mat på lite drygt fyra dagar och är totalt kraftlös. Dricker massvis med vatten, men det kommer ut lika fort igen, om vi  säger så.
Trodde i början att det handlade om en vanlig magsjuka, vilket det säkert också var. Men istället för att gå över så har det övergått i min vanliga åkomma. Efter mitt femte toabesök inatt så skickade jag ett desperat sms till farsan där jag bad om pengar för att kunna ta mig hem. Några minuter senare var det fixat. Tack farsan.

Åker alltså hem till Sverige igen på torsdag.

Känns jävligt snöpligt. Jag har varit här i 1,5 vecka -  i Thailands rövhål - och precis nu när jag panerat att sticka iväg och leva loppan så kommer detta. Så jävla tråkigt. Bortkastade pengar. Känner dock att det är det enda rätta, sjukhus här nere vill jag inte uppleva, och att vara här en längre tid med dålig mage är heller inget nöje. Ser därför sjukhus/sängen hemma, som en befrielse på många vis. Mycket tryggare.

Men ändock. Skit.

Nu väntar en till dag i sängen och sedan en troligt plågsam flygresa på 23h.


Huja...

Inte kul det här. Har åkt på stora magsjukan, viket inte är angenämnt. Min kaxiga attityd gentemot maten här nere är som bortblåst. Det blir västerländsk mat framöver vill jag lova!

Natten va däremot riktigt kul! Var först på Club Lime och tjötade med folk vi lärt känna, drack å hade trevligt. Gick sedan till Seduction där vi blev utslängda, pga att vi missuppfattat vad som erbjöds av inkastarna. 1 free drink var itne alls en fri drink... Bara å gå.
Träffade sedan på Jingfors och Arvidsson, vilket inte var speciellt väntat. Jävligt kul å se ett känt aniskte iaf!
Sedan var det dags för TV-intervju för Håkans Bar. Exakt vad jag och Odlarn knåpade ihop där framför kameran vill jag låta vara osagt. Men tror inte vi framstår som speciellt smarta människor.
Sen vare dags för skumparty, som sedan slutade i nattbad i havet, en punkad moppe och en lång promenad hem. Var med andra ord en riktigt händelserik natt.

Nu blire ännu ett besök på toan.

Att skita är religion!

Att äta thailändsk mat är njutning, men också en plåga. Jag och Oiver har sprungit på toaletten tre gånger vardera ikväll. Vi har liksom skitit ikapp. Byggt upp en härig odör på skithuset. Rosat marknaden. Ja, ni fattar. Vilken effekt! WOW!

m

Nu blire foaaamparty!

Fyllekäk, the movie

varför jag lagt till med en stockholmsk dialekt vetefan...


Kamala beach

Strandraggare

j

Bilder

d
På balkongen efter nattens dumheter. Fyllekäk. Varanfot. Smarrigt!

k
Den thailändska polisen är stenhård.

Moppepojkar

Idag gick det åt helvete dåligt på stranden - igen! Fick iof sålt tre biljetter, men nu krisar det rejält i kassan vill jag lova. Vill egentligen bara att det ska bli tisdag så att jag får min lön från H&M. Blir dock svårt att jobba kvar här om inte pengarna börjar trilla in snarast. Patong är en stad jag vill tjäna pengar på - inte slösa. Intar i "värsta" fall semesterläge, vilket lockar betydligt mer än att knega utan förtjänst.
Har snackat med två finska tjejer (varav den ena är riktigt skön så väl utseendemässigt som socialt). Dom ska vidare till Phi-Phi om ett par dar. Vore inte dumt att haka på där. Alla tjatar om Full moon party den 30:e. Känns som att vi borde ta oss en tripp dit.
Vi får helt enkelt avvakta ett par dagar. Först och främst gäller det att rida ut den ekonomiska motvinden tills på tisdag!

Efter den motiga inledningen på stranden tog vi moppen och bagav oss norrut till Kamala Beach. Vilken jävla skillnad! Obefintligt med trafik, sköna palmer, fågelkvitter och vågskvalp. Det är precis SÅ drömmen om Thailand såg ut, inte som i patong där man mest hör oljud från trafik, byggarbete och pakistanier som skriker.
Tog oss i vilket fall en tur på stranden, badade lite och bara njöt av det goda omkring oss.

Ikväll blire dumheter - igen. Gårdagen blev "lagom" med australiensiskt sällskap fram tills 1:30. Denna kvaäll bjuder på skumparty på Club Lime + förfest med tre svenska damer. Kommer att bli bra.


Världen omkring

Tittar rakt fram - Lila stor skylt. "Grand Orchid Inn".
Tittar snett nedåt vänster - Fet gubbe med liten thailändska klistrad på höften.
Kollar rakt åt vänster - Snygg tjej på balkong, endast iklädd handduk.
Tittar åt höger - Nyduschad, naken Oliver.
Tittar ner - whiskey och liten chipspåse
Tittar snett ner, vänster - Sju stycken pakisar som försöker sälja kostymer till förbipasserande turister. "Good price, just for you my friend".
Kikar bakåt - Sandstrand

Patong vs. Åmål.
olika.

Kredit!

Läget ser ut likt följande:

1. Vi bor i ett flådigt rum nära stranden och med en jävligt fin minibar. Vi har inte betalat varken boendet eller drickat.

2. Vi har knappt några cash överhuvudtaget.

3. Vi har sålt 0 (noll) för andra dagen i rad.

4. Det blir riktiga dumheter ikväll. Ladiesnight på Club Lime ikväll. Aussies. Jummie.

Sammanfattar man detta så får man ut... ? Tja, att vi har det jävligt nice på lånade tillgångar för tillfället. Om två dagar kommer det garanterat inte vara lika roligt om vi inte drar in cashen.

Vill DU hjälpa två fattiga satar i Thailand, gör då en insats och sätt in pengar på följande konto:
183102663
Pengarna går oavkortat till sunt leverne och nödvändig proviant.

jdfffgh


Trötta pojkar!

Vi är lite småslitna idag, jag å Oliver. Efter strandraggandet hoppade vi i säng och vaknade inte förens 3h senare. Har nu på kvällen varit på Håkans Bar och käkat wookade grönsaker, kyckling och ris.  Åkte sedan till en amerikansk glassbar och käkade fett. Möcke bra!

Sålde Noll idag, vilket inte är bra alls. Börjar tryta ngt i plånboken. Blir därför hårdkörning imorgon på biljettfronten. Cashen måste in.

Flyttar till ett större rum imorn. Nu sover vi i en ganska liten dubbelsäng, men imorn byter vi upp oss till ett standardrum med balkong. Gjorde en schysst deal med hotellvärden.

Nu blire sängen för trötter David.

hare!

Mat är gött!

Blir ju förstås en hel del smakupplevelser här nere. Kan väl inte påstå att vi är speciellt försiktiga med vad vi trycker i oss. Som jag berättade igår så var vi på en thailändsk bakgata och käkade något bös med ris igår. Bland de rullande matvagnarna så kunde man hitta läckerheter som stekta små fåglar, kokta ägg i brun sås, rå bläckfisk, hel fisk på spett och diverse könsorgan från olika djur. Tanken är att vi ska prova på dom små söta fåglarna någon dag här. Får se hur det blir med den saken.

Till frukost käkar vi Subway. Halvfotsmacka för 69bht. Grymt!

Åt kokosnöt och en fruitdrink på jobbet idag. Också grymt!

Ikväll blir det svensklagad thaimat på Håkans Bar. Kanske jobbar lite också. Gått småsegt med säljet igår och idag, men har några krokar ute som vi hoppas på napp på innan kvällning. Annars ser det smårunt ut i plånboken må jag säga.

d

d


Mat är gött!

Blir ju förstås en hel del smakupplevelser här nere. Kan väl inte påstå att vi är speciellt försiktiga med vad vi trycker i oss. Som jag berättade igår så var vi på en thailändsk bakgata och käkade något bös med ris igår. Bland de rullande matvagnarna så kunde man hitta läckerheter som stekta små fåglar, kokta ägg i brun sås, rå bläckfisk, hel fisk på spett och diverse könsorgan från olika djur. Tanken är att vi ska prova på dom små söta fåglarna någon dag här. Får se hur det blir med den saken.

Till frukost käkar vi Subway. Halvfotsmacka för 69bht. Grymt!

Åt kokosnöt och en fruitdrink på jobbet idag. Också grymt!

Ikväll blir det svensklagad thaimat på Håkans Bar. Kanske jobbar lite också. Gått småsegt med säljet igår och idag, men har några krokar ute som vi hoppas på napp på innan kvällning. Annars ser det smårunt ut i plånboken må jag säga.

d

d


bilder

d

d



Jag och Odlarns rum

Så här gör vi det.
Nördar.


vad händer ikväll?

- Svårt att svara på - men ändock ente!

Jag och Odlarn har precis varit på två bookings, + att vi käkat mat på en bakgata där bara thailändarna själva äter. Köpte ris och något konstigt bös från en vagn på gatan och gick sedan in på en cool thailändsk bar där vi köpte varsin Chang. Servitrisen undrade om vi verkligen var män att käka så stark thailändsk mat. "Vesst, jag älskar kryddstark mat", svarade jag. Det fick jag käka upp, så att säga. Maten var fanimej olidligt stark. Mamma Scans köttbullar kommer vid hemkomst att kännas en aning smaklösa...

Nu sitter ci och taggar på hotellet med lite skön musik och tjejdricka. Ska träffa några norska damer som vi mötte på stranden, så småningom. Vad natten kommer att innebära framåt småtimmarna vågar jag inte ge mig in att spekulera i. Patong är alldeles för extremt för det.

Ha en bra kväll därhemma!

Patong Beachs olika sektioner

Patong beach är en strand som är indelad i flera sektioner. Det finns inga gränser eller liknande, men med öron och ögon så förstår man direkt var man hamnat.

Längst i norr är det tätt med ryssar. Här har gubbarna nätta speedos i roliga färger, de tjocka tanterna har baddräkter som senast såg solen i slutet av 90-talet, och det är snudd på tomt med ungdomar. Här finns det heller inga aktiviteter eller dyl, då ryssarna gör sig bäst under ett parasoll med ett glas rent.

Nästa sektion är riktigt bögig. På riktigt alltså. I vattnet guppar enbart huvuden med landingsbana, och på stranden är det stek för hela slanten. Stringkalsonger är ett måste för att hålla till här. Hälften av alla besökare på denna del är inhyrda små thailändare som är partner till någon av de förtjusande farbröderna.

Sedan kommer vi till den lite mer flåida delen. Här ligger vi scandinaver, unhdomar och diverse annat folk som jobbar med Patong, t ex flygpersonal. Finns en rad vattensportaktivteter och restauranger. Bra musik.

Sista delen är...Ja, hur ska man sammanfatta den egentligen? Randompersoner, skulle jag nog säga. Här håller alla övriga nationaliteter till och det händer inte speciellt mycket. Ovanför den delen bor vi just nu, vilket är ganska skönt.
Kan för övrigt berätta att jag och Oliver flyttat in tillsammans nu på Orchid Inn, som det heter. Vi deler på en 120cm-säng och myser hårt. Riktigt fint måste jag säga att det är, och det för priset av 1200bht (250kr/rum).


Blue

Två bilder från kryssen i måndags!

f
Hängmatta bak på båten va

g
Vit som snöö...


Såja!

Såja, nu har jag tiden och humöret att vara lite trevlig, vilket jag inte riktigt var i eftermiddags. Eller morse - vafan det nu blir för er där hemma.

Sitter i Håkans Bar bredvid stranden, Håkan själv står och spexar fem meter bakom mig med ett par turister, producenten sitter oich småchattar med Oliver som sitter här bredvid, jag har en cola på bordet och det är förjävla varmt. Svettas ofrivilligt, om man säger så. Ryggen klibbig.

Dagen har alltså tillbringats på jobbet, med andra ord beachen. Orutinerade som vi var, så gick vi norrut, vilket resulterade i att vi bara träffade en massa ryssar i speedos. Vände snabbt om och hittade istället en bögdel av stranden som var riktigt nice. Skämt åsido. Sålder iaf två gäng med flickor, vilket får anses som en riktigt bra dag, iaf cashmässigt.
Tog sedan moppen ned till Karon beach (stötte på elefanter på vägen) och satt mestadels och snackade med ett gäng Stockholmskor.

Blir lugnt ikväll då vi satsar på att sälja kungligt imorn.

Kan notera att vi vart med på inspelningen av Håkans bar idag. Världsmästaren i "flair", alltså jonglring med flaskor i baren (typ), är på cluben ikväll, så jag och Oliver var ensamma åskadare och applåderade artigt och konstaterade högt "fan va grym han är". Är det början på ngt riktigt stort inom TV-världen mån tro?...

Hörde att ni har 34 grader hemma i Åmål också? Kul för er!

Sawadee Kap!

Ja ni, gott folk! sorry for fruktansvart dalig uppdatering, men har inte haft tid att hitta mig en dator.
Sitter alltsa i Patong Beach. Vet inte ens vart jag ska borja naganstans. Det ar ett sant oerhort extremt stalle. De flesta jag traffar som vet ngt om thailand, sager att detta ar landets absoluta baksida. Jag kan bade halla med och emot det.
Huvudgatan heter Bangla road. Det ar har allt hander.
- Jag och Oliver gick runt och spanade in livet forsta kvallen. Overallt ar det ladyboys som drar och sliter i oss. Man ser anda att det ar killar, vilket jag tycker ar skont. Sen kommer vi till en club dar en massa tjejer dansar pa ett podie. En av dem ar huuuuutlost snygg. Det tycker tom Oliver som inte ens gillar asiater. Hofterna, tuttarna, ansiktet - allt ar perfekt. Nej, tro fan att hon plockar fram en liten prinskorv ur trosan framfdor vara ogon. SJUKT!
- Tyska gubbar med en pojke i vardera handen som gar hem e inte ngt ovanbligt.
- Har jobbat idag. Salde 8 biljetter fran moppen. Kan saga att moppe i den har trafiken ar klart riskfyllt. Vanstertrafik  dessutom?
- Var ute pa kryssaren igar med crewet (inkl. det crew som kommer att vara med i TV5:s "Hakans bar). Var riktigt nice. VIlket javla paradis!
Sorry, javligt kasst inlagg det har, ar i stress, ska hemat innan vi dska redovisa biljetter! Borjar uppdetara er med bilder och lite mer ingende texter fran imorn!
Ha det bra!

Stenätarn finns i Stockholm också!



Stenätarn har flyttat till Stockholm! Jag befinner mig också i hufvudstaden. Kanske träffar på honom?

Farwell!

Aloha and auf wiedersehen! Ses när fågarna börjar kvittra, snödroppar kikar fram och fotbollssäsongen börjat!

Mot varmare breddgrader!

s

Nostalgi

"Det ser ut som någon har cumat i brödet"

Som det kan gå när man grillar utanför badhuset i Ystad.


Sämst

Slog upp PD-sporten idag. Finns en bild på en utförsåkare till en artikel. "Fan va kass bild", sa jag till mig själv där jag satt på skithuset. Kollar vem som tagit bilden.

David Lövgren/Arkiv.

Tja, den är kanske inte så pjåkig ändå?

Goodbye!

Har varit på en lite avskedsbetonad fika med Blixten och Frida på XO idag. Ruggigt trevligt! Fick en av de finare presenter jag fått  av Frida, nämligen en dassbok tillägnad moi. Lite som en hyllning till det Lövgrenska jaget. Tack Frida! Blev sedan goodbye på stan. Känns vemodigt måste jag säga!
Har kommit fram till att det är ganska långt till Thailnd. Inte bara å slänga sig hem om så önskas. Tror dock att jag bara behöver komma på plats för att få bort det tänket.

Känner mig för övrigt helt redo å dra iväg nu. Den lilla bagen är packad, ekonomin fixad och alla papper i ordning. Bara å invänta lördagen.

Åker imorgon till Karlstad där jag ska träffa Ludde (kanske zetha?), och sedan vidare till Ilze i Stockholm där jag ska sova. Känns fenomenalt.

d

d


2010 - året då jag

Charterpartade med Färjan-Håkan, Tom Cruise, Odlarn och Lasse Brandeby på Club Lime, Patong Beach
Blev "Åmåls-Dave" med hela svenska folket i kanal5:s såpa "Håkans Bar"
Tappade bort mig i Bombays slumkvarter. Återfanns först en vecka senare, sittandes på gatan tillsammans med en halt hund och en skylt med budskapet "pojke från Dalsland vill komma hem - skänk some rupies".
Skrev en bok om mitt liv i slummen. Blev aldrig publicerad.
Hamnade på Rhodos. Blev påkörd av en argsint grek och fick åka ambulansflyg hem till Sverige. Fredrik Reinfeldt mötte upp på Arlanda flygpalts.
Vann 10 miljoner på triss. Tappade bort vinstlotten. Klev inte upp ur sängen på  två månader.
Blev erbjuden jobb på Aftonbladet. Avböjde på grund av att Färjan-Håkan ville ha med mig i sin och 5:ans nya storsatsning "Åmål - inga konstigheter".
Bestämde mig för att bli muslim. Blev utkastad vid mitt första besök i moskéen då jag glömt å ta av mig skorna. Blev religöst neutral.
Blev rånad på ICA i Åmål. Förövarna kom över 21:50, och jag kunde därför inte köpa naturchips som jag planerat.
Firade nyår i Sälen. Bestämde mig för att bevittna 12-slaget uppifrån fjället. Blev påkörd av en pistmaskin under mitt tappra försök å klättra upp på toppen.
Konstaterade att 2010 var ett bra år.

f

Sten sax påse

- These are the moments where sport legends are made!
- He´s exhausted!
- The Land shark makes a vertical paper!
- I want a clean fight!

Vart har han tagit dom citaten ifrån, tänker ni. En boxningsmatch? En match i sängen? Hockey?
Fel fel fel!
Nu snackar vi Sten sax påse! Jag och Coopa satt och såg de amerikanska mästerskapen i Paper Rock Scissors på Eurosport häromdan. En fantastisk sport med stora prispengar. Finalen stod mellan the Land shark och en lite fetare version av Messi. The Land shark gick vinnande ur den kampen. Grattis till honom.
Till sommaren siktar vi på att dra igång en egen liga i Åmål, så håll er uppdaterade gällande den saken!

d
Messi vs. Land Shark


Såja!

Underverk! Eureka!
Sveriges förmodligen mest okunnige kille på datorer har gjort det! Videoklipp på bloggen. Jisses! Det var inte bättre förr!


jodå, det går bra det hära!

Nya bloggen går bra! Det tycker jag är jävligt skoj förstås! Vad ni kan förvänta er av bloggen är att den bara kommer att bli än mer läsvärd när jag är på plats i djungeln. Har med mig filmkamera, vilket gör att  statusen kommer att uppdateras med bilder och videofilmer så fort tillfälle ges!

Har precis varit ute i -21 och åkt skidor på Hannebol. Var jag frös mest? Knäna!

Förresten. Någon som vet hur man lägger in youtube-klipp på bloggen? Tips är av stort värde och belönas tusenfalt!

Det e då fan!

Vaccinera sig mot hepatit måste man ju förstås göra innan man ska åka iväg till ett "skitigt" land. No big deal - tills jag får notan framför mig på bordet. 600kr? För en liten spruta med minimalt innehåll? Hutlöst... Och inte är jag skyddad för det - nej, man måste ju ta två sprutor till. Så det blir ingen tatuering, inga piercingar och inget oskyddat sex för David under de två första veckorna i Patong. Tror att jag kan klara mig undan från det iof.

Hittade lite vackra bilder från Rhodos jag inte sett tidigare!

s

d

s
Fet kvinna, Smygarn och Odlarn

Den Fagre

k

Med en uppsyn likt denna så är det inga problem att komma genom tullen.


Medan! it is

Fick höra av Odlarn att man tydligen inte kan flyga in i Thailand utan en utresa. Har ni hört? Man får alltså inte åka in, om man nu inte kan visa på papper att man ska åka ut. Ringde därför den thailändska ambassaden i Stockholm för att få detta konfirmerat.

- Nääääj, inte lesa till Thailand enkel bijäääääätt!!!
- Jamen, jag ska ju åka tåg till Vietnam ett par dagar efter inresan?
- Nääääääääääääj, måste ha letulbijääääät föl att lesa till Thailand.
- Okay. Men om man har ett visum som säger att jag ska stanna längre? Får jag komma in då?
- Nääääääääääääääääj, du hinna inte få visum föle fledaaaa.

Nähä. Vad fan gör man då?
Jag valde att boka en biljett till staden Medan, Indonesien. Undrar vad som finns att göra där, mitt ute på vichan? Måste i vilket fall ut ur Thailand inom 30 dar från det att jag reser in, och jag måste kunna visa vid inresan att jag också har något bokat... Mamma mia.
Jag som trodde att thailändarna var gästvänliga.

s
En sån här sak finns det i Medan. Lovar att ta ett foto där jag står framför.

Owl City å Kristineberg

Syrran har frekvent spelat Owl City under ett par dagar som hon varit här hemma i Åmål. När hon åkte kändes det väldigt tomt. Det var någonting mer än Ida som försvunnit. Aha! Musiken!
Kopplade därför på Spotify (som jag just upptäckt - ja, det är helt sant) och har nu lyssnat på "Fireflies" mest hela dagen. Kanonskön musik!

Har under inledningen av kvällen befunnit mig på Kristineberg och lirat 21 och basket med Coopa! Var fruktansvärt länge sedan jag var i sporthallen, och därför poppade gamla minnen upp per omgående. Killarnas omklädningrum där dumheterna skedde, Sylves handvolter och flickorna i sina utmanande kläder som vi killar frekvent diskuterade. Ja - jisses vilken bra tid det var!

Kan fortfarande inte få ut Ladyboyen som våldsgästade mig ur skallen. Tänk om han finns på riktigt? Tänk om han hemsöker mig inatt igen? Tänk om jag inte vaknar upp?
Just därför tänker jag inte sova inatt, utan drar till coopa och ser på JVM-semifinalen istället.

j
Året var 2006. Davido var rödhårig (tack Amanda Berglund för det) och modet var fotbolls-VM i Tyskland.

Mardrömmarnas mardröm.

Jag går långsamt fram på en gata fylld av neonljus, hög techno, kycklinglukt och små thailändare. Det är kaos, fullständigt kaos. Jag är förvirrad och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Jag känner mig i vägen. Tar in på en bakgård, där jag sätter mig på en liten trapp. En liten thai-kärring kommer utspringande ur en lila(!) dörr och kör iväg mig med en sopkvast. Jag är olycklig. Går istället ner på stranden och sätter mig vid vattenbrynet. Ett par fingrar börjar att massera min hårbotten. Det är skönt. Vänder mig om, och där står en riktigt, riktigt fager thaiflicka. Jag tar tag i hennes hand och sätter henne i knät på mig. Vi börjar kyssas intensivt. Hon tar av sig toppen. Nice. Min hand glider upp från hennes lår, upp mot skrevet. Hajar plötsligt till....

NO!
NO, NO!
NEEEEEEEEEEEEJJJ!
ACCCCCHHTUUUUNNNNNGGGGG!!!!!!

.... Och där vaknar jag. Ni förstår säkert vad jag grabbat tag i mellan benen på den läckra tjejen...
Syrran har berättat en del om alla ladyboys i Thailand. Om hur feminina och snygga dom faktiskt är. Det är min största - min absolut största - mardröm. Jag är fullständigt livrädd för att på fyllan dra hem en ladyboy och upptäcka det alldeles för sent. Jag ryser. Hoppas verkligen att drömmen inte upprepar sig i det verkliga livet...

Undrar om Teknikmagasinet säljer ladyboy-radare?

d
Vem som är ladyboy på den här bilden kan man ju fråga sig....

Grön

d

Ja, det här kan tyckas vara en riktigt grön bild. Det är det också.
Men framförallt så är det Libyens flagga. Varför ska man krångla till det när det bara är att måla världen lite grönare? Green light för Libyen!

Introducerar en ny blogg!

Japp, så är det naturligtvis!
Andresdavid.blogg.se har gått i graven och ersätts nu med Dlovgren.blogg.se. Lägg det på minnet fellows!

Det finns en självklar anledning till att det blir ett namnbyte. Eller, det finns väl egentligen två.
1. Andres är ju inte med och skriver längre. Finns säkert folk som tror(-ott) att jag heter Andresdavid. Så är inte fallet. Jag heter så mycket som Lars David Johannes Lövgren. Lite inside information där.

2. Andresdavid.blogg.se, startades för att hålla er, kära läsare (sexigt smicker), underrättade under vår lilla tripp till Rhodos. Som så många av er vet så rapporterade vi dagligen nedifrån stekarön. Vet också att väldigt många uppskattade bloggen på den tiden.
Därför kör vi, eller rättare sagt jag, igång en Charterblogg 2.0.
Det är ju nämligen så att jag sticker iväg till Thailand på fredag. På ön Phuket ska jag som yrke strandragga ihop folk till Club Limes partycruiser. Nattlivet och skamfaktorn nere i Patong ska vara minst lika bra som på Rhodos, så vänta er ett par sköna historier den närmaste tiden!

Som vapemdragare i paradiset har jag en snapphane vid namnet Oliver (Odlarn i folkmun).

Det här blir kanon hörni! Jag ska ge och ni ska få, helt enkelt!
Varsågoda

f
Sköna bilder kommer det också att bjudas på. Garanterat.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0