Moppepojkar

Idag gick det åt helvete dåligt på stranden - igen! Fick iof sålt tre biljetter, men nu krisar det rejält i kassan vill jag lova. Vill egentligen bara att det ska bli tisdag så att jag får min lön från H&M. Blir dock svårt att jobba kvar här om inte pengarna börjar trilla in snarast. Patong är en stad jag vill tjäna pengar på - inte slösa. Intar i "värsta" fall semesterläge, vilket lockar betydligt mer än att knega utan förtjänst.
Har snackat med två finska tjejer (varav den ena är riktigt skön så väl utseendemässigt som socialt). Dom ska vidare till Phi-Phi om ett par dar. Vore inte dumt att haka på där. Alla tjatar om Full moon party den 30:e. Känns som att vi borde ta oss en tripp dit.
Vi får helt enkelt avvakta ett par dagar. Först och främst gäller det att rida ut den ekonomiska motvinden tills på tisdag!

Efter den motiga inledningen på stranden tog vi moppen och bagav oss norrut till Kamala Beach. Vilken jävla skillnad! Obefintligt med trafik, sköna palmer, fågelkvitter och vågskvalp. Det är precis SÅ drömmen om Thailand såg ut, inte som i patong där man mest hör oljud från trafik, byggarbete och pakistanier som skriker.
Tog oss i vilket fall en tur på stranden, badade lite och bara njöt av det goda omkring oss.

Ikväll blire dumheter - igen. Gårdagen blev "lagom" med australiensiskt sällskap fram tills 1:30. Denna kvaäll bjuder på skumparty på Club Lime + förfest med tre svenska damer. Kommer att bli bra.


Kommentarer
Postat av: kristoffer

IM COOOMMING SOON DUDE! ! ! ! ! !

2010-01-16 @ 14:01:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0