Fix it.

Igår bokades en resa till Indien.
Idag köptes en värsting-TV och diverse elektronik.
Imorgon flyttar jag in i min nya lägenhet.
Till helgen festar jag på Stureplan.
Om fem månader tar jag nära två månader tjänstledigt för att kunna resa.

Cash. Is. King.

f
Schtek, Schtek, schtek!

My name is Anita Patel

Har tidigare nämnt att ett litet reseprojekt är under planering.
Nu är du färdigplanerat.

Resultat:
Destination - Delhi, India
När - 4feb-21mars
Resekamrat - Ida Lövgren
Dumhetsfaktor - Stor
Äventyr - Obegränsat
Lyx - Obefintlig

Indien har länge legat och skvalpat i bakhuvudet, men det var först när jag såg filmen Slumdog millionere som jag verkligen fick upp ögonen och längtan efter att besöka landet. När sedan syrran visade samma intresse, så var det inte speciellt mycket att orda om.

Blir alltså en nära sju veckor lång tripp med väska på ryggen och diaré rinnandes längs benet. Kan bli spännande.

f
Att färdas på ett buss eller tågtak är en punkt på agendan.

David, det flyter en bajskorv här!

Dagen kan definitivt sammanfattas med ordet kaos.
Som många av er säkert vet, så fick vi under morgonen erfara hur det känns när Gud skickar syndafloden ner på oss. Det regnade ungefär lika mycket upp från backen som ner från himmelen, brunnarna svämmades över, trafiken lamslogs och Åmålshälja blev inte ens invigd. Inte en kund i butiken, förutom två tappra tyskar iklädda regnponchos.

Som om detta skulle vara enough.


Fick ett samtal runt 11-tiden - "källarn är fylld med vatten som står mig upp till midjan. Allt flyter omkring i en enda röra".
Yes.
Har därför tillbringat eftermiddagen/kvällen åt att pumpa ut vatten, bära ut tonvis med förstört bröte och möbler, samt försöka rädda vad som räddas kan. Det var inte mycket som klarade sig, tyvärr.
Jag ska aldrig bo i villa. Aldrig.

Har ikväll bäddat ner mig i soffan med en gottepåse och sett Remember me, med bl a Robert Pattinson. Riktigt bra rulle som hade ett helt fenomenalt slut. Bara att ladda ner, go vänner.

Salut.

g

dripp dropp.

Regnet smattrar frenetiskt på rutan. Klockan är alldeles strax halv midnatt, och återigen sitter jag i köket hemma hos mamma - tuggandes på en banan, sörplandes på en Jacky Daniels. Bob Dylan underhåller mig.
Darkness at the break of noon, shadows even the silver spoon...
Det är en grå fredag, go vänner.

Jag ser heller inte helgen som någonting att associera med fluffiga kaniner, rosa moln, eller neonfärgade lyckopiller. Den är lika grådassig som väderprognosen för kommande vecka.

Jag blickar framåt - mot levnadsglädje och event.

Salut & gonatt.

s

Flyttfåglar!

Nu drar dom iväg - flyttfåglarna.
Har under dagen tagit farväl av min fantastiska kamrat Frida, som flyger norröver. Sundsvall.
På lördag är det Jocky Coopas tur att vinkas av. Han drar till Linköping.
Blixten rör på sig även han, närmare bestämt till Uddevalla.

Det blir många svarta tomrum att fylla igen.

Kan, på sätt och vis, ändå tycka att det är gött att dom sprider ut sig över landet. Nu får jag ju goda anledningar att utforska ännu inte explorade städer. Kanonas.

Salut och good luck!

f
Tight ska det va.

Heja Sverige!

"Behåll Sverige svenskt!"
- Självklart, men absolut inte på krigs- och svältdrabbade flyktingars bekostnad.

Igår eftermiddag intog Nationaldemokraterna gågatan i vår lilla stad. Inför 15-talet åhörare (ett gäng araber, fyra kaffedrickande farbröder på Rio,  Eva Tranefeldt från PD, samt undertecknad) höll partiledaren Marc Abrahamsson - för övrigt med en tvivelaktig mustasch - låda över vad som är rätt och fel för Sverige som land.

Några budskap från herr nationaldemokratisk talare:
- På grund av den slappa invandrarpolitiken, så dör den svenska landsbygden! (jubel från skaran av araber)
- Förr i tiden kunde man minsann gå till ett postkontor med kompetent personlig service, och det vill vi i Nationaldemokraterna återinföra!
- Sverige håller på att bli ett u-land!
- Vi måste gå ur EU! (som sagt, vi vill ju inte att Sverige blir ett u-land)
- Vi i Nationaldemokaterna vill hålla järnvägen statlig och modern. Det ska inte kosta mer än 200kr att åka stholm-gbg! (yes, SJ sköter ju det där med tidtabeller, priser och spårunderhåll prickfritt...)
- Jag och mina partikamrater är inte rasister, eller har något emot personer med utländsk härkomst! Vi är bara enkla svenskar som vill hålla Sverige rent! (någon som har läst partiprogramet? hallå? någon?)

Jag har tidigare trott att personer, likt Marc Arbrahamsson och hans partikamrater, bara är människor med en vriden veklighetsuppfattning. Efter att ha hört dem live så inser jag att det är personer att tycka synd om, personer som inte förstår - varelser från en annan planet. Hoppas dom någon gång hittar hem till moderskeppet, det unnar jag dem.

s
Mannen med den tvivelaktiga mustachen. Vacker och tydlig valaffich.

F*** ME, I´M FAMOUS!

Jag tänkte gå och sussa gott efter Sportnytt, men istället sitter jag här och klockan slog går så sakterliga över 1. I min vänstra näve har jag en Jack Daniels, i den högra en brun banan. Framför ögonen glittrar en biljettbokning som är kirrad och klar:
- DAVID GUETTA, 9OKT 22:00  - OSLO SPEKTRUM

Förra månaden började med att jag slösade bort 2/3 av min lön på ett par dagar (klart värt, gbg och halmstad är en helg jag kommer minnas för resten av livet). Den här månaden tänkte jag hålla i slantarna. Tror ni det höll? Nä. 8k försvann på ett par minuter, när räkningar och en massa biljetter skulle betalas. Känner mig dock ett par kilon lättare, har inga utgifter kvar för den här månaden, och ändå ett ganska fint belopp kvar på kontot.

Ungern-Sverige och Hotell Zinken - check
Telefoner och bredband - check
Hyra - check
David Guetta  - check
Diverse skiträkningar - check

Gonatt & salut.

Takk for at du brukte Billettservice.  Dette er kun en bekreftelse, og IKKE gyldig som billett.    Du har bestilt 5 billett(er) til:    DAVID GUETTA  OSLO SPEKTRUM  lør, 09.10.10 kl.22:00      Ditt referansenummer: 2304509  	skriv ut siden.    Bestillinger som overstiger oppgitt billettbegrensning vil bli slettet. Kjøpsbetingelser  Hvis du har kjøpt billetter som skal sendes per post, vil de bli postlagt innen 3 ukedager. Vennligst kontakt vårt callsenter, telefon 815 33 133, hvis du har noen spørsmål. Se komplette bestillingsdetaljer   Se Min brukerkonto    Levering  	  Kjøp  Send per post utenlands  Vil bli postlagt innen 3 ukedager    Din(e) billett(er)  Kategori 	Nivå 	Seksjon 	Rad 	Plass(er) 	Merk  Ståplass 	UNU 	 	 	 	• 10/UNUM.STÅPL   Ståplass 	UNU 	 	 	 	• 10/UNUM.STÅPL   Ståplass 	UNU 	 	 	 	• 10/UNUM.STÅPL   Ståplass 	UNU 	 	 	 	• 10/UNUM.STÅPL   Ståplass 	UNU 	 	 	 	• 10/UNUM.STÅPL     Dine ordredetaljer  Bestilling: 	Beløp inkl. billettavgift:  Billett(er) (DAVID GUETTA) 	  Ordinær - 18 årsgrense 	495.00 NOKx5  Billettavgift 	  Ordinær - 18 årsgrense 	35.00 NOKx5  Ekspedisjonsavgift 	  Kjøp  Send per post utenlands 	145.00 NOK    	    	  TOTALBELØP 	2795.00 NOK

Ella re!

28aug - Storhelg på HC med världsbandet Lillasyster på scen.
3-5sept - Longweekend dé top notch i Estocolmo med Proper & KK. Sverige-Ungern, hotellrelax, shopping, och inte minst två nätter med dansskorna på.
9-10sept - 90-årskalas i Nyköping. Smörgåstårta. Mumma.
9-10okt - David Guetta i Oslo. Say no more.
Feb-Mars ´11 - Bye Bye Sweden.

Jag har nog aldrig gått in i höstmode med sådan entusiasm.

Skar mig flera gånger på jobbet. Man kan säga att kniven inte var min bästa vän för dagen, och därför bestraffade han mig flera gånger om. Bär nu plåster på så gott som samtliga fingrar, svårt att skriva.

Imorgon är det dags för den stora biljett- och betalningsdagen. Kontot kommer halveras, och hjärtat likaså. Att vara skuldfri is King.


k

Swing away!

Nu när jag tänker på det, så har jag inte idrottat kontinuerligt på flera år. Jag har heller inte haft någon annan hobby som dataspel, frimärksalbum eller fotografering.

Jag har gått hobbylös i flera år.

Det verkar dock som att jag hittat min grej i golfen. Det är inte en hobby som är speciellt davidsam, men jag har ändå funnit käreken i den. Det är till och med så illa att jag klippt mig en fairway på gräsmattan hemma, så att jag kan stå och träna korta inspel. För övrigt en briljant idé.

Drar nu iväg med den här killen och försöker mig på en albatross på Forsbacka GK.
Salut

kontinuerligt

Stholm i mitt...

Eftersom min kära faders Mazda har crackat ihop under dagen, så kom jag mig aldrig iväg till Säffle som tänkt. Skulle tillsammans med Proper and Key boka biljetter till Sverige-Ungern, samt hotell för två nätter i hufvudstaden, helgen 3-5sept. Har istället suttit och undersökt saken på egen hand - helt utan framgång. Är nog inne på min tredje timma av letande efter bra och billiga hotell i city, men det är ju som förgjort. Stockholmarna själva verkar tycka att priser på 1500-3000kr per rum och natt är ett vettigt pris, vilket är hårresande löjligt. Inte fan vill jag betala en halv månadshyra för en säng i två nätter...

Vandrarhem är ett bättre alternativ. Kruxet är att fler än jag verkar tycka så, och därför är varenda vandrarhem i stan fullbokat.

Trött.

Känner dock på mig att september kommer få sig en rivstart i och med denna resa. Jag vill minnas min senaste sejour i huvudstaden, då jag blev utslängd från cluben efter knappa halvtimman, irrade runt hela natten på en lånad cykel och slutligen somnade på T-centralen. Det skulle förvåna mig som den här vistelsen inte skulle bjuda på liknande äventyr.

Jag och Jacky

Det här är lördagen då jag inte gjorde någonting. Det är till och med så illa att jag knappt varit utanför dörren. Tanken var utgång, men det slutade istället med att jag sitter ensam på altanen tillsammans med Oskar Linnros, några tända ljus och en Jack Daniels.

Blev under gårdagskvällen en spontantripp till Karlstad, en mycket lyckad sådan. Jag och mina kompanjoner för kvällen, Proper & Kk, tyckte på förhand att Ankan vat placet to be för kvällen. Väl inne visade det sig att vi hamnat på en death metal-spelning. Publiken ägnade sig mestadels åt att kasta flaskor, putta runt varandra och svina omkring. Försökte stå framför scenen för en stund, men när en man beslutade sig för att det var rätt läge för stagediving, och således höll på att krossa mig på köpet, beslutade vi oss för att dansgolvet var ett bättre alternativ.
Hittade en Kung Fu-version av Michael Jackson att dansa med, vilket var klart mycket trevligare.

Vaknade upp tillsammans med Proper  i morse. Morgonmys är alltid mysigast.
Har därefter spenderat dagen med att vara förfärligt bakfull, vilket jag nästintill aldrig blir. Ibland ska väl även jag ha otur.

Funderar mycket över vad Oskar Linnros och Daniel Adams-Ray har hållt på med. Visst, Snook hade sin charm, men det känns ändå jävligt märkligt att två så oerhört bra artister kunde göra så mycket dåligt tillsammans. Nu har dom däremot träffat helt rätt båda två, tackar för det!

f

Dagens

Citat
"Det är förfärligt att man inte kan ta ut mer än 2000 kronor i bankomaten, tycker du inte det?"
Kommentar: Stackars norrmän.

Rubrik
"Isländsk säckpipa spelas i Åsnebyn"
Kommentar: Isländsk säckpipa? I Åsnebyn? Sounds exotic.

Mat
Nudlar med biffsmak
Kommentar: Mer smak utav gammal gris än kossa.

Happening
Fiske i Tveta och öl i Karlstad. Spontan kväll av hög rang.
Kommentar: Fredag är fredag, och därför alltid lika bra som fredag ska vara.

Idiot(er)
AIK.
Kommentar: Sveriges pinsammaste förening.. Måtte dom gå i konkurs, så att vi slipper eländet.

Oväntade
Min gamla klasskamrat Tove, som helt plötsligt dök upp i butiken och köpte en Nokia.
Kommentar: Det är något speciellt med damer från Långserud.

d


Not lucky leef.

Fick gåva från kund. Prinsesstårta. Ibland är det är inte dumt att jobba inom servicebranchen.

Känner att jag inte har turen med mig för tillfället. Har den här veckan fått hela helgen ledigt. Klickar mig in på yr.no för att se hur underbart varmt & soligt det kommer bli. Möts då av en rapport som säger regn, regn och ännu mera regn. Idag är det ju soligt?... piss.

Är stressad uta helvete, ligger en tårtbit kvar och väntar inne på lagret. Får skynda mig dit innan Jörgen gör det.

Salut.

d

Mördarmaskinen

Detta är Tove Byröds hund som hatar Kim.
Polski orphant dog - a real killermachine!


d


Smider järnet!

Kan inte bestäma mig om rubriken är snuskig eller inte, tycker att den är smaskig i vilket fall. Den har kanske en annan innebörd än vad detta inlägg handlar om, men stämmer ändå ganska bra in på vad som finns i huvudet just nu.

Nog med skitsnack.

Tog ett långt snack med mäster Jörgen efter dagens arbete. Jörgen är, för er som inte visste det, min chef på Expert. En mycket bra sådan, som faller mig helt in i tycke och smak. Han är inte överabitiös, inte jätteflitig och absolut inte sträng. Han är en riktig lirare som bara är... Jörgen. Jag känner på något sätt att vi har samma relation som JD och dr. Cox har i Scrubs, även om Cox är en något mer argsint skapelse än mäster Jörgen.
I alla fall.
Vi tog oss ett snack om framtiden - and Oh Boy - undertecknad sitter och skiner som solen i Teletubbies just nu! Jag har nämligen fått klartecken för att göra en långresa i feb-mars, vilket får hösten att se förbannat ljus ut! Har redan börjat å planera på äventyr, och det är bra grejor vill jag lova.

Nu ska jag jobba lika hårt som en liten paki vid vävstolen i höst, fast med 400% mer i lön då, förstås.

Salut.

s



Peace.

Har fått igång hjärverket och smilbanden segar sig uppåt. Har surat och tråkat mest hela dagen, tills en långpromenad med Brucan fick mig på anständigt humör. Det märks verkligen att det är höst nu. Söndagsångesten har börjat komma, man blickar milsväg framåt i tiden och börjar planera långresor. Den otåliga David har vaknat till liv igen. Han som bara vill iväg, köpa saker och aldrig jobba. Han som är smått missnöjd med sin tillvaro och bara vill ha mer.

Nu har jag en kanonsommar att titta bakåt på. Rhodos, roadtrips, grillkvällar, strandliv och massa, massa mer. Trodde när sommaren kom, att det skulle bli en plågsam sådan. Jobb, jobb, och ännu mera jobb. Men det blev ändå en riktigt bra kombination, och jag går inte fattig när hösten börjar, vilket känns fantastiskt skönt.

Dags för vardag, fellows.

Salut.

f

Malakas.

Började helgen med att jobba. Sales gick great.

Spenderade  eftermiddagen tillsammans med Proper & Lundh. Eftersom lilltåns åsikt var att, "njä du, det här är nog sista gången för iår som vädergudarna ler varmt mot oss", så var det naturligtvis en självklarhet att ta vara på dagen.
Åkte därför ut till Profab och inhandlade en glassig, liten pool. Bilderna nedan ljuger inte, vi njöt så mycket som man bara kan njuta. En av sommarens schöönaste dagar, no doubt about it.
Dukade därefter fram kräftorna å sörplade ett par timmar. Varför jag aldrig käkat kräftor tidigare är underligt. Det är ju lika gott som det är roligt att äta? Tur att traditioner är till för att skapas.

Sedan kom kvällen, och det var trevligt till en början. Men när det sedan dök upp folk jag inte bjudit över, så var roligheterna över för min del. Det har slutat illa samtliga gånger jag arrangerat, mycket tack vare att vissa personer tycker det är OK att göra vafan man vill med alkohol i blodet. Tanken var därför att den här gången ha en städad tillställning med lagomt mycket folk. Tydligen finns det en oskriven lag i Åmål som säger att: Gå dit festen är. Du behöver in fråga den som bor där om det är OK att komma, och du behöver inte fråga i dörren om det är OK att komma in. Inget ont om personerna i fråga, men ibland undrar man ju...
Är en riktig gnällkärring för tillfället, men det är tredje gången jag fyller bilen med trasiga möbler - möbler som andra crashat.

Kvällens riktiga otursgubbe var dock Tobbe som fick uppsöka akuten i Karlstad. Tobias den gode skulle hjälpa till och städa upp oredan, varpå han skar sig på en trasig kruka. Det blev ett riktigt blodbad, som slutade med två stygn och en remiss till en handkirurg på Sahlgrenska.

Nu ska jag samla tankarna tillsammans med Beethoven & Heineken i poolen.

Salut.

f
d

Äckel

Har hittills under arbetsdagen haft två unga thailändskor i butiken, båda med icke fager, svensk gubbe i handen.

Det äcklar mig.

Alla ni som gått Bangla road i Patong vet vad jag snackar om - ensamma gubbar som åker ner till Thailand på shoppingresa.
Först syr han upp en billig kostym, hos en billig nepales. Efter det tar han ett par drinkar på en billig servering, med tillhörande hora som sällskap. När han sedan känner sig redo, så går han längst upp på banglan och köper sig en flicka, kanske två. Är hon riktigt bra i sänghalmen blir det kanske ett köp som innefattar sällskap för resten av semestern. Han köper fina grejer åt henne, bjuder henne på flådiga restauranger och erbjuder till slut ett rikt liv i Sverige, tillsammans med en framgångsrik, svensk man.

Hon hamnar i Åmål. Tillsammans med sin fule gubbe.

Nu drar jag kanske alla över en kant, finns säkert nåra svenska män som hittar kärleken på riktigt när de semestetrar i Thailand. Är dock övertygad över att den procentsatsen inte är hög.
Det äcklar mig.

s
Flickor på Banglan med prislista i högsta hugg - kom å köp!


Ajdå.

Vaknar upp med solen rakt i fejan, klockan är kvart över ett. Grabbar tag om gårdagens gottepåse och börjar svepa nöt-créme på löpande band. Läser PD. Dricker Kaffe mä mjölk.
Ungkarlslivet e underbart.

Varför har man tagit bort den lilla, afrikanska pojken på nötcrémen?

Kom just på att jag ska flytta om två veckor. Som det ser ut nu, så har jag inte ens en säng. Ingen TV, ingen soffa - de nada. Beställt kabel-TV och bredband har jag däremot gjort. Antar att jag får sätta mig på en kudde och stirra mig blind på datorn under den första månaden.

Salut,


Om...

Låt säga att någon du varit lite intim med dyker upp på din arbetsplats.
Ni har inte snackat sen dess.
Låt säga att personen i fråga inte känner igen dig till en början.
Efter en stund ser du i hennes ögon att hon vet vem du är.
Låt säga att hon har en kille utav modell "skäggpryd-fat-dangerous-ugly-motorbike-dude-guy" bredvid sig.
Du är övertygad om att han ser - han vet.
Låt säga att du flyr fältet och gömmer dig på toaletten i tio minuter.

I motsars till Gevalias magnifika slogan: Livet har sina obehagliga stunder.

På tiden!

Äntligen får vi se lite positiva resultat för vår generösa invandrarpolitik! Först ut var Bashar al Abuhalje (Iraq), som gick in och dominerade Åmålsderbyt igår kväll. Därefter bevisar Zlatan (Balkan), Bajrami (Balkan), Safari (Iran), Majstorovic (Balkan), samt Toivonen (Värmland), att man inte behöver vara gjord av svenskt stål för att lira boll.

Öppna gränserna och låt folket strömma in - vi kommer ha världens bästa landslag inom 10år!

k
Släpa hit mexicaner i masstal! Arriva!

Åmål blog grand prix

Det här är dagen då undertecknad anmälde sig till en bloggtävling. Eftersom jag skriver halvtaskigt och stavar som en kråcka, så siktar jag naturligtvis på att vinna kategorin "Best blog design of the year.

Skämt åsido.

Jag tycker inte att man kan tävla om vem som har den bästa bloggen. Vad är egentligen en bra blogg? Vad innehåller den? Hur ser den ut?
Exempel: Kissie. Sveriges kändaste bloggare för tillfället. 
Skriver hon bra? Nej.
Innehåller hennes blogg intressanta bilder? Nej.
Är Kissie intressant? Nej.
Är Kissie attraktiv då? Nej.
Är Kissie en provokativ snorunge med alldeles för mycket pengar? Ja.
Skulle Kissie vinna om vi båda skulle vara nominerade inom samma kategori på en gala? Troligen ja.
Slutsats: Hur fan är folk funtade?

Eftersom damen i fråga har en läsarskara som överglänser min egen med några hundra tusen / dag, betyder det då att min blogg lirar i div.9, samt att jag själv är åt helvete i tycke och smak?
Förmodligen.
Betyder det att Kissies blogg faktiskt är bättre än min egen?
Nä.

Ingen tycker om min blogg lika mycket som jag själv. Därför kommer jag heller inte att vinna några bloggtävlingar, och därmed är bloggtävlingar urdumma.
Just därför tänker jag ställa upp i en bloggtävling.

Ibland förstår jag inte hur jag själv tänker eller fungerar, men det e gött ändå.

Nu - pancakes!!

s


Weekend i spaltcentimeter.

Dåligt med uppdatering från undertecknad de senaste dagarna - har helt enkelt inte haft något vettigt att förtälja.

Nu är det ju däremot måndag natt, med tisdag på ingång, så kan ju passa på att sammanfatta i snabbformat vad helgen inneburit.

Fredag: Systrarna och sketonge Benjamin på besök i stan för familjemiddag. Några öl, grillat, samt efterföljande bärtårta. Fet och god vid läggdags.

Lördag: Jobb... Kvällen var planerad i Karlstad, men det ändrades, hastigt och lustigt, om till Åmål. Eftersom jag är en vis man, så lyssnade jag på vad drömmarna under eftermiddagsluren hade att säga mig, och drog till Charlestown ändå. Fick Proper och hans kusin med mig på äventyret. Hamnade ute hos Ludde - vidare till Vågmästaren, där alkohol och tobak intogs - och till sist in till torget. Glada Ankan var placet to be för aftonen. Blev en ganska dyr afton som kröntes med en Appletini. Fantastiskt magnifik dink.
Somnade i bilen - på en parkering.

Söndag: Golf i Mellerud med grabsen. Fick stryk med ett slag. Attans.

Måndag: Fick mersmak av golf och drog återigen ner till Mellerud. Blev en 27-hålare, med Davido som slutlig Champion. Har fått bblodad tand för golf, och får därför bli att ta grönt kort inom en snar framtid. Tycker däremot att dom som spelar golf inte är lika förtjusande som själva sporten, kan därför bli en del komplikationer under framtida rundor. Vett och etikett inom golfsportens strikta ramar, det har jag inte.
Nyss vart hos Coopa och sett nya Karate Kid. Skitkass film som är jättebra. Tolka det hur ni vill.

Salut.

j

Japaner, japaner!

De senaste veckorna har dm förföljt mig. Under två veckor har jag blivit djupt förälskad.

Se dem - avguda dem!
Japaner!



Negolism

Morgonkaffet smakar fan.
Duschen får mig inte att piggna till.
Servicebordet på jobbet är ett torn av skrot.
Kunderna är snåla.
Knät värker.
Får kämpa för att hålla ögonen öppna
Regnet öser ner när jag cyklar hem för lunch.
Tomt i kylskåpet...

Den här fredagen är fanimej ingen solskenshistoria.

Just nu känner jag mig som en skadeskjuten feskmås, i största allmänheten. Det är skavanker mest överallt. Knät är åt helvete, en jävla munblåsa svider, huvudet hänger, högra fotsulan ömmar, och vänster skinka, ja, den skriker av träningsvärk från squashen.
Det jag önskar mest just nu, det är en varm bubbelpool, en iskall white russian i högernäven, samt en thailändsk massör som knådar axlarna. En leende sol också, såklart. När jag väl ser ut som ett russin och kroppen är totalt avspänd, då knallar jag upp till min lyxiga svit och bäddar ner mig under nytvättade lakan och ett tiotal kuddar. Sedan släcker jag ner rummet totalt, sätter på projektorn och kollar på Moulin Rouge, tillsammans med en ask Noblesse. Somnar till sist sött och sover tills jag är pigg nog att vakna.

Yes, nu är jag redo att åka ut i regnet å börja arbeta igen.

Salut.

f

Negativ respons

Fortsätter på föregående tema och öppnar en påse med tysk "Vienna, hazelnut créme". Låter kanske mer österikiskt med "Vienna", men påsen är ju inhandlad på Lidl, så jag förutsätter att produkten också är tysk.

Nog om det tyska.

Jag har nu levt i tre dagar med den "properska fyllefrillan", och jag trivs ganska bra i den. Det är lite långa hårstrån här, är nedrakat till hårbotten där, och ser ojämnt ut som fan.
Fuck it.
Ska man vara någon i den här världen, ja, då får man ligga i för att sticka ut en aning. Synd att det krävs så mycket mer än att se ut som en jävla dåre för att bli någonting.

Blev utskälld av en riktig bitterfitta i butiken, efter lunch. Tror såhär i efterhand att vi tappat en kund. Spelar inte så stor roll, snål var hon - kärringen.

j

Luftwaffe!

Har lunch. Äter kantarellsoppa. Det är jävligt gott. Say no more.
Dagen i butiken har, so far, varit en enda stor invasion från söder. Tyskarna fullkomligt väller in! Inte kan dom svenska. Inte pratar dom engelska. Dom visar heller inget intresse för att göra sig förstådda med teckenspråk, utan kör naturligtvis allt på världsspråket tyska. Detta är dock inget problem för undertecknad, eftersom jag har ett litet ordförråd som kan få den grinigaste tysk att skina upp.

Nyckelord för en lyckad konversation med en mästertysk:
Luftwaffe
Lena
Klase Goal
David Hasselhoff
Wermacht
Nein, Nein, Nein
Schnitzel
Achtung
Hemann Göring
Ich bin ein Berliner
Media Markt
Ich Expert

s

Går under däck.

Däckade som en klubbad knubbsäl efter jobbet. Har varit en arbetsdag som alla andra - maxad. Den kritiska tidpunkten kommer vid 4-snåret, då jag är inne på den sjunde timman av tillmötesgående och trevliga leenden. Det är på något sätt fem timmar för mycket av vänlighet för Davido. Måste därför sätta munsårsplåster i mungiporna, samt spruta voltaren under ögonen för att hålla svärmorslooken, sånär, vid befintligt liv. Runt fyra börjar däremot denna anläggning att krackulera, och Davido får gå för egen maskin de sista två timmarna. Jag har blivit bättre på det med tiden, men ansträningnarna gör fortfarande att jag måste lägga mig och blunda vid hemkomst.

Var hos Proper igår kväll och myste med Proper och Kim. Såg på Bröllopsfotografen. Liksom många andra filmer jag inte sett, så hade jag en förutsagd åsikt om denna film. Och precis som så många gånger förr, så revs muren av negativa förutfattningar. Bröllopsfotografen var en skrattfest, även om den inte var lika bra som Smala Sussie.

Veckoslut = nya äventyr. Den här torsdagen bjuder på friluftsdag i Karlstad, med squash och en runda på Sommaros golfbana som aktiviteter. Ska bli jävligt intressant att gå en riktig runda. På med polotröjan å svinga loss.
Blir även Karlstad på lördag - utgång på Nöjes.

Salut.

f

Nån slängde ut dig som en sommarkatt.

Varför har man alltid något konstigt bös under ögonen när man sovit som skönast?

Alltså dags för en ny arbetsvecka. Har tagit oss in i en ny månad har vi också. Efter Emma Greens (fin flicka det där) fantastiska höjdfinal, tog jag mig en rajd med cykeln i natten. Kände, precis som i lördags, att de sommarljumma nätterna verkar vara över för den här sommaren. Tillbaka är hösten. Ångesten börjar krypa sig ner i magen på nytt.
Höst är bland det värsta jag vet. Ljuset försvinner ifrån oss - kvar finns bara mörka kvällar, grådisiga morgonar och bister, kall luft. Veckodagarna domineras av längtan efter helg.

Bitterfitta.

Den här veckan har jag dock saker att se fram emot, så överlever den gör jag nog ändå.
Nu ska jag tejpa min fot (som börjat värka) och knä (går av snart). Sen ska jag le mot sura herrar och charma förvirrade tanter i åtta timmar.

Salut.

s

Break

För en och en halv timma sedan gick jag - planlöst - rakt ut på gräsmattan, satte mig på en stol och stirrade rakt fram. De nästkommande sjuttio minutrarna satt jag där och gjorde ingenting. Ingen musik, ingen ansträning för ögonen, inga problem. Jag bara satt där och var ingenting, ingenstans.

Det var sjuttio jävligt sköna minuter.

Flyttar till min nya lägenhet om mindre än en månad. Känns gott.

k

Cut it off, man!

Åkte upp till Karlstad med Proper, KK and Jocky och lirade squash, igår. Mitt gamla Rhodos-knä gillar inte alls denna typ av idrottsutövande, utan strejkar ordentligt idag, precis som resten av kroppen. Squash är fördmodligen en sport som de gamla asagudarna lirade, back in the days. Otroligt roligt, a game for the strong one.

Stannade i Säffle på hemvägen, drack Julcider i bombformat och rökte pipa. Kvällen utvecklade sig bra. Fick en för stunden briljant idé, jag och Proper. Vi cuttar av David håret! Jag är inte den som är den, utan satte mig snällt på en pinnstol och lät mitt fluffiga hår bli våldtaget av Propers lilla trimmer. Planen var att få mig att se ut som Oskar Linnros. Om det lyckades är jag inte stensäker på, men en ny frisyr blev det definitivt. Undrar vad chefen säger imorn...

Annars var utekvällen sisådär. Harry´s DJ är förskräckligt dålig, pizzan på Bakfickan smakade gammal potta, och promenaden hem till Proper var lång. Är man i Säffle ska man inte förvänta sig allt för mycket, det säger ju sig självt. Klagar därför inte.

Vart kommer alla getingar från? Dom e ju för fan överallt?

Idag tar jag det lugnt, väldigt lugnt. Söndagar är, från och med nu, helig shabbas.

Salut.

e
ee

RSS 2.0