Precist

Jobbat
Ätit pommes
Burit en 32:are till en kärring på Lunnegatan. Var svettigt.
Spelat minigolf
Lirat Kart
Åkt bil med Gusten
Det var ren och skär idioti.
Ska umoegon på grand opening av Netto i Säffle med boysen.
Tar nya tag.

Salut

j


dag på jobbet.

Klev upp sju imorse. Vet inte om jag var självmordbenägen, förväntansfull, nervös eller bitter. Alla känslorna på en och samma gång kvävdes av en magnifikt god baugette som fick mig att känna välbehag.

Jobbet var kul, som vanligt.
- Gjorde tidernas sämsta affärer då jag sålde en massa REA-prylar. Förlorade massa pengar åt butiken.
- Tycker det var helgrymt iaf, jag sålde ju skiten.
- Fick 5900kr för en kamera i allt från 50-öringar till hundralappar. Stog och räknade i över en kvart.
- Sålde en fin Nikon genom att pitcha hårt på en rysk dam som varken kunde engelska eller ryska. Var svettig men nöjd efteråt.
- Åt blåbands kantarellsoppa till lunch. Godare mat finns inte.
- Rullar Jay-Z i högtalarsystemet. Mina medarbetare uppskattar det, tror jag.

Nej, Expert är en riktigt rolig arbetsplats. Är så tävlingsinriktad att det nästan blir fjantigt ibland, men så får det förbli. Får jag inte tävla inom något så blir jag galen, så varför inte jobbet? Moroten är en bra provision.

VM-studion står Coopa för. Jag, Kim, Gustas och värden själv avnjöt ikväll Brasilia. Bra lag, kan gå hela vägen. Tyskland-Brasil i final? Ja.

Sova nu, worker 08:30-18:30 imorgon. OB OB OB.


Bra grejor

Det börjar snart en film på canal+ som heter Läderslynor. Är dock för trött för att spana in den ikväll.

Lyssnade på norsk radio i planet under natten. Har bara vaga minnen av att det var radioteater. En sak minns jag däremot: "the storm is coming across the hills tonight" - en låt som spelades precis före landing. Bra grejor, spotifya "a bar in amsterdam".

Fotbolls-VM är fantastiskt. Tyskland plockar hem skiten.



Ångest

Sitter här, ensam i mammas hus. Har krupit upp i soffan och gör allt vad som krävs för att det inte ska vara ensamt. Har på TV:n, samtidigt som jag sitter med datorn, samtidigt som jag dunkar på bra med musik. Ångesten är total. Jag avskyr att komma hem från utlandet. Det är alldeles för tyst. Alldeles för mörkt. För lite människor i omlopp. Kikar jag ut genom fönstret är det kolsvart - inga blinkande neonskyltar, inga nakna tanter på balkongen mitt emot.

Det enda man vet är att det är långt till nästa gång och att jobb väntar för resten av veckan.


Hemma (nästan)

Jag hade en mysig kväll igår. Först med tove å damerna på elli med lite chokladmjölk, sedan via cactus. Gick till bargatan för att ta ett sista farväl av mina kompanjoner, samt köpa en påse chips att ha till den planerade filmnatten. Då dök Hunken upp, och dom planerna grusades genast. Blev istället ett shotrace utan dess like och enormt mycket rumpskakande, framförallt på Grabbarnas. Satte förmodligen rekord på antal tequilas på en och samma kväll.

Bra grejor.

Nu sitter jag på centralstationen i Oslo. Däckade totalt på planet och går nu runt som i trans i väntan på bussen hemåt. Har sovit ett par timmar i slottsparken, vilket var skönt.

Det är pride i Oslo. Såg just en emo som gick med en annan emo, som i sin tur gick med en tredje emo - alla sammansatta med hjälp av ett nitat koppel...
Har också suttit och spanat in inspelningen av Miss Norge på Karl-Johan. De är inte dåligt snygga, de snyggaste norksa jentorna.

Kan sammanfatta semestern som bra. Kanonstart - liten svacka - magisk avslutning. Ska bli skönt att stiga upp 07:00 imorgon...


Paradiso, baby!

Natten stavas A W S O M E! Bargatan var bättre än någonsin, men det var framförallt Paradiso som gjorde natten magnifik. Har konstigt nog aldrig varit där, vilket jag självklart ångrar. Hittade två stockholmskor som tryckte in mig i en taxi vid halv5-tiden, och då var det inte så mycket att fundera över. Med en vacker dam under vardera armen behövdes heller inget köande eller inträde. Pimpen.

Ah, vet inte hur jag ska förklara. Det går inte. Otroligt ljud, bar himmel, lyxig inredning, galet fulla och dansanta medbrottslingar. Soluppgången...

Trillade in på hotellet lagom till frukosten halv9. Somnade med min nalle (hur tog han sig hem?) på magen - nöjd. Nu är skallen tom, kroppen motvillig och humöret sådär. Vankas hemfärd inatt, hade gärna stannat några dagar till då det vart grymt de senaste dagarna.

Iphonen död för gott och plånboken tom. Ajdå...

Ska kila iväg och äta med mina damer.

Salut.

e

R.I.P SJEFSMÖSSAN!

Gårdagen kan sammanfattas med ordet: Succé.
Eftersom lönen kommit in på kontot så rullade kosingen fort igår. Mestadels på skördetröskor i Odlarns bar, men också på Grabbarnas och Seven. Nä, jag skiter i ett försök till att sammanfatta natten, för det går helt enkelt inte. Dessutom är jag alldeles för upprörd.

Min ständiga följeslagare - Sjefsmössan - är borta. Enligt säkra källor så var det gubben i receptionen som snodde den. Enligt honom själv så har han "ingen aning om vad jag pratar om". Hur kan man vara så evil? Hur kan man vilja förstöra något så magiskt?

Så många minnen, så mycket kärlek.

Borta.

Det här inlägget är för mössan. För alla otroliga minnen och upplevelser. Här följer härmed Mössans existens i en bildkavalkad. Må du vila i frid (hos den snuskiga grekfarbrorn bakom receptionen på hotell Pearl, Rhodos)

dfddswasds

Oh boy

När man inte vet hur man kom hem - då vet man att natten var lyckad.

Nu blir det stranden, oh boy.


N!U!

Nu, mina vänner. NU!
Nu kör vi. Klockan slår snart kvart i två och timman e slagen. Eller snarare minuten of our time. Vi är. Vi kommer. Vi bara har. Vi kör.
Tycker att det här, det här kommer att finnas, kommer att komma, kommer att bestå. Vette fan vad jag snackar på. Orfanidou street, 2010 - PACHA. Let it be, låt de vara.

Det som stannar på Rhodos - ja, det .....?
Ni vet.

Jag ramlar på allt - för att det e en lång väg ner.

Nervositet

Gick nyss till ett super market för att köpa läppsmörja. Nivet, sånt som Blixt är så beroende av att hans läppar narar sönder så fort han slutar använda det. Här ligger dom i kassan, vilket snabbt fick kön att växa bakom mig när jag skulle välja en av alla tusen av sorterna som finns. Slutade med att jag tog en röd - cherry & shine. Visade sig - när jag kom hem och kollade mig i spegeln - att det nog inte var en lipsyl, utan ett läppstift. 

Inte konstigt att kyparn i hörnet undrade om jag druckit idag...

Nu ska jag dricka mythos med mig själv tills jacob kommer från jobbet.

k

On the road - again!

Idag gav sig jag själv och Hanna Hansson ut på jakt efter äventyr. På moped - förstås. Vem är då Hanna Hansson, undrar ni. Jo, när pojkarna och jag var på roadtrip till Skåneland ifjol, så träffade vi två skönsjungande damer på Lomma strand. En hette Moa och den andra Hanna. Moa var nere och besökte mig här ifjol, och nu dök även Hanna upp! Så liten är världen. Vi gav oss därför ut på äventyr tillsammans, då min kompanjon Jacob jobbar och hennes väninnor hade kollat alldeles för djupt i flaskan under den gångna natten.

Vi hade en jävligt trevlig och fin dag tillsammans, jag och Hanna. Åkte självklart ner till Lindos (med badstopp på vägen) och härjade omkring i den förträffliga lilla staden och dess magnifika sandstrand. Har varit i Lindos fyra gånger nu, men aldrig klättrat upp till borgen som staden är känd för. De flesta turisterna sitter på en åsnerygg - vi gick (pga fattigdom). Väl uppe möts vi av feta skyltar, sägandes "6EURO". Bara att gå å bada.

När jag är guide så är en tur upp i bergen en självklarhet. Stannade i en liten by 900m.ö.h och käkade glas med strålande utsikt. Blev även bjuden på en lokal specialitet (nu snackar vi by på 200pers) som kallades någonting konstigt. Det smakade etanol och dracks ur en flaska utan etikett. Jag köpte naturligtvis en flaska till det utomordentliga priset 1.80euro (18kr). Enligt dem, 45% - enligt mig, betydligt starkare.

Ska bli en spännande kväll med den spännande drycken.

Bara tre kvällar kvar nu. Har gått förjävla fort och har inte hänt så mycket. Mestadels har det varit vardagslunk med goda middagar, strandliv och städade utekvällar. Det ändrar vi på nu.

Tre dagars all-in. Sen ska jag sälja fotopapper och bläckpatroner resten av sommaren.


d
w
d

the botten is nådd.

Precis så känner jag i detta nu. Jag känner mig äcklad och sur på alkohol och allt som har med denna djävulens dryck att göra. Så gör min också min kropp. Därför blir det en välförtjänt vilodag idag.
- ensambad med vågorna på lilla, lilla windy.
- fotbolls-Vm på storbild med en cola.
- middag med dessa bruttor:

s

Roligare än så blir det inte (hoppas jag, gårdagen gik ju inte så bra)

Imorgon ska jag hyra en racercykel som jag spanat in. Sen ska jag trampa 3mil söderut (upp i bergen) och se på fjärilar. Ja, det är helt sant - fjärilar. Det finns en dal som heter "butterflies valley" som tydligen ska vara helt fantastiskt vacker. Min nyfikenhet, tillsammans med att jag börjar hungra efter motion, gör att det får bli en dag på hojen.
Blir nog ett äventyr det också, ni som varit här vet hur trafiken ser ut...

Hemsläp

Den här dagen har varit märkligt. Vaknade vid halv 2 och mådde ganska bra. Klädde på mig för stranden, men sedan kom kväljningarna - igen! Det är tredje dagen irad nu som jag plötsligt börjar spy, vilket känns konstigt då jag aldrig mår illa?

Har därefter sovit hela dagen. Först några timmar på stranden, och däreftr här hemma i sängen. Är nu redo för mat, Spanien och lite umgänge med ett gäng damer på Le Bistro.

Träffade Kungen av Norge igår. Först på bargatan, där han var onödigt aggressiv. Sedan i en gränd på vägen hem, upptryckt av fyra greker. Lite full i hågen som jag var hoppade jag emellan och försäkrade våra kära vänner till greker att Kungen var min vän. Det fick dem konstigt nog att gå. Om det var för att jag hade ett linne som alla workers på pacha har, ellr för att min uppsyn var skrämmande nog, låter jag vara osagt.

Fick också hemsläp. Vilken "pinnplockare" jag är!

s

Rullar igång maskineriet.

Tänk vad lite musik kan göra. För 40min sedan låg jag på toalettgolvet och spydde pasta carbonare i sin vackraste form. Lite Håkan Hellström på det, och voila, David är redo för att sticka ut i vimlet igen. Vilades ju faktiskt igår, och är det charter så är det charter. Eller?

Dagen har tillbringts på moped. Närmare 18mil har avverkats runt om på ön, tillsammans med våra göteborska vänninor. Bada i Kalithea och Lindos, samt adventure uppe i bergen stod på programmet. Höll på att sluta riktigt illa då vi, mitt ute i ödemarken, höll på att få soppatorsk. När vi insåg att tanken var i princip tom så befann vi oss 20km från nästa ort, men bara 10 från en vi redan paserat. Fick därför snällt vända om och tanka (även om jag var småsugfen på att chansa).

Nu ska vi möta upp ett par bekanta ansikten för er som följt bloggen - Denise och Petra - the twins. Ska ner till stranden och tare lugnt i varsin stol med Morgan.

Månen är fin.

Salut.

e
f

Stilikon

Mja, men damen ser ju ut att trivas i vilket fall (vem det nu är).

s


Nackspärr

Rena rama monstervågorna på Windy beach lockade fram den övermodiga skitungen i mig, vilket naturligtvis inte slutade lyckligt. Nu sitter jag här på balkongen och kan bara titta åt höger. Önskar att jag vore i Thailand, så att jag kunde få en rejäl massage.

I alla fall, monstervågor är jävligt roliga.

Annars präglas dagen av trötthet. Enorm trötthet. Har legat på beachen och lyssnat på Paramore, käkat min första glass för året och simmat en allt för lång sträcka. Ikväll blir den inga dumheter. Istället går vi till Norske bar och kollar på dansk dynamit med ett gäng damer som vi sötte på imorse. Eller, stötte på och stötte på. En av tjejernas mobil hamnade av någon konstig anledning i vår ägo under natten som gick.

Off the topic. Paradise hotell-vinnaren Patrik berättade förut att han blivit bestulen på 7000kr och en dator från sitt rum ovanför Pacha (där han också jobbar). "någon måste ha nyckel in". Yeah, yeah, plocka pinnar har allt sina nackdelar, tro det eller ej.

d

Home

Klockan är strax efter tre, vilket betyder att det blev tidigt ikväll. Alla drinkar på bargatan - 1euro - hela kvällen! Detta, tillsammans med att jag blev utmanad på landskamp mot Finland i shotrace, gjorde att det gick fort och bra ikväll. Landskampen vann självklart Åmål. När det väl gäller, nej, då viker jag inte ner mig.

Mycket mer har jag inte att berätta om kvällen. Ligger och begrundar en plansch jag snott och hängt upp på väggen. Den grekiska farbrorn vid namnet "Vangelis", ser mycket trevlig ut. Spelar keyboard gör han också.

För övrigt hjälpte jag ett par finska damer på stranden idag. Ett par malakas till greker bobaderade de stackars finnarna med bollar när dom försökte lira strandtennis. Efter att dom sagt ifrån ett antal gånger, tog jag saken i egna händer och vrängde iväg grekernas tennisboll, ut i havet. Då tyckte inte grekerna att det var lika roligt längre och stack.

Vilken hjälte.


Dimman

Tredje kvällen här nere blev tung. Riktigt tung. Känner redan nu att fysiken börjar svikta en aning, vilket både känns naturligt och skrämmande.
Mötte upp den gamle Odlarn och Biffen och raggade förfest över hela stan. Blev utkastad från nåt hotell här, och dissade av ett par norskor där. Slutade med att jag grabbade tag i tre förvirrade stockholmskor och släpade med dom till en uteservering. Drack 3 liter Long Island ur fishbowl och snackade flygplan. Stack vidare till Elli och drack Morgan.

Hur det hela slutade vette fan. Hattade omkring på bargatan som vanligt, nattbadade ett par gånger och så vidare.

En av resans bästa stunder kom denna morgon när jag slog upp ögonen och klunkade iskallt vatten. S A G O L I K T.

Har legat på Elli med Pacha crew och våra grannar från Linköping. Mycket trevligt, mycket varmt. Försökte oss också på konststycket att köra trampbåt över till Turkiet. Bev stannade i farleden av grekisk militär som trodde vi var illegala flyktingar. Malakas.

f
s
Odlarn var styrman.

Beachvolley

Åkte med Grabbarna Grus och spelade beachvolley idag. Eftersom jag i princip har bott på beachen i Åmål de senaste veckorna, så kände jag att: visst, showtime! Fyra spelare måste man ju vara i laget, så vi tradade över två norska monster till damer. Riktiga gymråttar. I den sista draften inför turneringen plockade vi också in en handbollsspelare från Oslo. På förhand såg det med andra ord mycket stabilt ut.

Playoff direkt, och på andra sidan nätet huserade fyra Glenns i laget med det tvivelaktiga namnet: Klitor IS.

Jämnt blev det, efter en legendarisk upphämtning med Davido på serven. Matchbollen satt dock inte, och därmed var det kört. Utslagna direkt.

Men inte grämer jag mig för det, utsikten från läktaren var också trevlig.

d
f


Malakas!

Nu njuter ni, det märker jag det! Antal besökare här på bloggen har ökat lavinartat de två senaste dagarna, vilket känns helt naturligt. Det finns en anledning till varför gladiator-spel och stenkastning i Afgahnistan lockar publik - alla älskar att se blodet flyta.
Nu hoppas jag inte att vi drar dumheterna här nere går helt över styr, men jag lovar ändå att smaskigheterna fortsätter.

Ikväll gör Sjefsmössan entré för den här sejouren.

Häng med!

Schw....aaa?

Våra joddlande vänner nere i Alperna slog mycket överaskande Spanien för en stund sen? Coolt, men inte upphetsande. Jag har sagt att Spanien inte har en chans att vinna årets VM, och det står jag fast med.

Dagen har spenderats på stranden med mina nya göteborska bekantskaper. Roliga flickor det där. Så mycket mer har inte hänt, mer än att jag försöker få fart på en halvdöd kille som ligger i sängen. Misstänker dock att han kryper sig till flaskan när skymningen nu faller.

Planerna ikväll är annars -.

Första groggen, let´s go.

s

Här spårade det ur!

w
s

Det här är synen jag möts av när jag kom in på rummet för ett par minuter sedan - Hunken och vad som ser ut som bajs - ÖVERALLT! Han minns naturligtvis inte alls vad som hände inatt. Det ser i vilket fall ut som att han legat å rullat i hundskit, och sedan hoppat ner i säng. Att min säng är totalt nerbajsad är dock inte lika kul...

Själv vaknade jag upp i en lägenhet ett par hundra meter bort, med ett par göteborskor. Efterfesten innebar pasta carbonara, tonfisk och nutella. Jävligt roliga tjejer i vilket fall som det säkerligen kommer att bli några förfester med framöver.

För övrigt deltog både jag och Hunken i bodyshot competition. Jag vann, naturligtvis, mest för att min parhäst var så oerhört skicklig. Skumpa blev det.

Nu - vette fan.
Ikväll - Påt igen.

Ready

Han e redo.
d

Han e redo.
e

Gin & vodka

På plats är vi sannerligen. Vid 6-snåret imorse susade vi ner i en fin liten kärra och landade stabilt på flygplatsen nere i Ixia. Redan när vi klev ur taxin möttes vi av jobberbjudanden, fulla turister på väg hem från Barsteet, men också en arab på en balkong. Sov därefter ett par timmar och har sedan legat med Denise på Elli beach. Strandraggandet följdes av en shoppingrunda hos Bruushan, som alltid levererar billig alkohol till tvivelaktig kvalité (men med gott resultat).
Där är vi nu.

På något sätt känns det som att komma hem. Visserligen har jag bara spenderat två månader här på öa i mitt liv, men de flesta ansiktet jag ser på gatan är bekanta, och man behöver inte gå många meter innan man träffar någon att snacka med. När sedan den första gyrosen avnjöts på balkongen... nej, då förstår jag att Rhodos är ett ställle som är djupt rotad i det lövgrenska hjärtat.

Ikväll - Sensation white party på Pacha. Kommer att bli galet. Inte nog med att det är fri dricka hela kvällen, så vet jag av erfarenhet att det är en grym fest. Skulle lätt betala för bara själva tillställningen.

Håll utkik efter morgondagens rapport, den lär bli smaskig (vare sig jag eller ni vill eller inte)

Salut.

s



Athens it is!

Har rest allt för många timmar. Ryggen värker, ögonen limmar ihop sig och magen är alldeles gasig. Sitter för tillfället på donken i Athen och äter en äppelpaj. Dagen började med en taxi vid 13:30, och har sedan inneburit transport till Helsinki, barnmeny på en icke fungerande restaurang på Vanda flygplats, och slutligen en seg flygresa till Athen. Där är vi nu.

Som vanligt när jag är i farten så höll allting på att gå i stöpet. Vid ankomst i Athen så dök aldrig min eller Hunkens väskor upp på bandet, något som jag förutspådde redan när vi steg i land på grekisk mark. Gick därför och frågade en grek, som i sin tur berättade att de redan åkt iväg till Rhodos. Kärringen på inchecket på Arlanda ska ha smisk...

Ska döda två timmar till här nu, sen bär det av mot öa.

Salut.

d
Hunken dödar tid på världens (förmodligen) tråkiaste flygplats - Vanda i Helsinki. Jag diskdefragmenterar datorn och irriterar mig över att internet kostar dyr kosing.

Var vänlig och ta plats.

- För nu åker vi!
Just nu innebär det att jag sitter på swebusen påväg österut mot hufvudstaden. Bussen är knökad till bredden, vilket för mig innebär en mittplats i baksätet. Till höger sitter Leif och Anders, till vänster Gunnar och Fille - fyra sköna söderkisar med intresse för öl och fotboll. På konferens i karlskoga har dom varit, frågan är bara vad som serverades till frukost...

Nu dör batteriet.

Nu kör vi!

Väskan är packad och sjefsmössan ligger ovanpå och vilar. Det gör han bäst i, för de kommande två veckorna kommer han att få slita ont. Det är tredje gången han åker med till Rhoddan, men förmodligen inte den sista.

I alla fall. Kliver på en buss vid 3-snåret som ska ta mig upp till Stockholm. Blir en övernattning hos Hunkens kusiner och sedan transport till Arlanda imorgon eftermiddag.
Ankomst Rhodos - tuesday, 06:25.

Äventyret följer ni självklart här på bloggen. Bildbevis från brottsplatsen kommer det naturligtvis att bjudas på.

Nu kör vi!

s


Brutalt

Är i skrivande stund alldeles för trött för att orka tänka klart. Tänker därför inte ge mig ut i träsket och gräva fram snaskigheter från de senaste dagarna, även om det inte skulle vara så svårt. Kan bara konstatera att:
- Studenten i Karlstad var makalöst rolig. Brukar inte vara lyrisk över mycket, men torsdagen var fantastiskt rolig. Alla bjudningar (planerade och spontana), glädjen, människorna, Nöjesfabiken. Allt klaffade liksom i torsdags.
- Det brutala uppvaknandet dagen efter, när det vankades en heldag på jobbet, var åt helvete. 
- Åmåls student också var rolig. Dock inte lika kul som ifjol. All kärlek till DJ Del baron som körde We no speak americano ett 10-tal gånger. Han har liksom fattat vinken.
- En ny arbetsdag i bakfyllans tecken. Det krävs sin man.

Resten får ni föreställa er av bilderna nedan.

Kom just å tänka på att jag ska till Rhodos också. Imorgon. Har varken tvättat, rotat fram en väska eller ens börjat tänka på att skriva ut biljetter och övrigt.
Äventyret följer ni såklart här på dlovgren.blogg.se

s
wsds

Cash is king

Jag har liksom gått på tårna sedan ett par dagar tillbaka. Visserligen har det varit för att det är så mycket kul i görningen, men också för att mitt konto sinat ut till en minmal spottstyver i havet. Nu snackar vi inte så små summor som ett par hundralappar (som är minimalt för vissa andra), utan snarare i enskilda kronor och ören.

Därför kom dagens skatteåterbäring som en skänk från ovan. Mamma har tjatat på mig under hela helgen att "nej, du får lita på att jag har varit med förut, det dröjer veckor innan den kommer in på kontot!". Jag har förvisso varit ganska säker på att pengarna skulle dyka upp i slutet av den här veckan, men morsan har ju faktiskt varit med förr, så helt lugn var jag ändå inte. Därför var det förjävla underbart att cashen trillade in på kontot redan under morgonen idag! Det gjorde dom bra, skatteverket!

Jag har en förmåga att kunna knepa ihop de mest prekära situationer ekonomiskt. Jag har inte jobbat mycket alls sedan i december, inte fått några bidrag, men ändå har jag klarat mig bra och utan att vara skyldig någon speciellt mycket pengar. Ärligt talat vet jag inte själv hur det har gått till.

Känns såhär i efterhand jävligt kaxigt att boka en två veckors charter, utan några pengar på fickan över huvud taget. Hade pengarna inte kommit, vad hade jag då gjort? Tyvärr får vi aldrig veta svaret på det.

NU BARE KÖÖÖÖÖÖR VI (som sand skulle sagt).

f
Den här lille mexikanen fyller 7år idag. Barnkalas in KD it is.


week of graduation

Inte ska jag ta studenten iår igen, men nog fan är den värd att fira ändå! Det tycker i varje fall jag. Därför sitter jag nu och taggar inför en torsdag och en fredag som kommer att bli - ja, vad vet jag.

Spåkulan säger:
Torsdagen kommer att börja med påhäng av rosor på några tappra & glada i Karlstad. Blir därefter ett besök ute hos Linda på Hammaröa (föda och alkohol) och vidare ut till kusin Erika i Hynboholm (mer föda och akolhol). Kvällen kommer spenderas hos Zetha och på Nöjesfabriken. Sedan är det bäcksvart.

Efter en kämpig dagen-efter-dag på Expert (I fadern, sonen och den heliga andens namn...), så är det Kir-afton som gäller. Kommer att bli Gibbenfest. Kommer att bli no americano. Kommer att bli ös. Förhoppningsvis hamnar jag också på Hamncompagniet med alla andra malakas.

Jag gillar inte vad jag skrivit ovan. Att förutspå saker som har med roliga ting att göra, är väldans onödigt.

Har för övrigt jobbad idag. Oh yes, david knegar emellanåt han också. Med ett grymt resultat gör han det dessutom. #1 salesman of the day, efter att ha hivat iväg fyra datorer, mobil, tv + försäkringar och småskräp. Detta genom att pitcha utan kunskap. Snaaaaap!

s
Fram med slips och skjorta va.

Lördag, helt enkelt

Vaknade - precis som igår - med en igentäppt hals och rinnande näsa. Tänkte - precis som igår - att den här dagen är förmodligen körd på roligheter. Ligger både sanning och lögn i det antagandet.
Efter en eftermiddag framför TV:n, så släpade jag mig i alla fall iväg till Örnäs för en runda på golfbanan. Drömspel ledde också till att jag hade ledningen inför sluthålet, men då smög sig såklart nerverna på och grusade segerdrömmarna. Kim och Gustas gjorde upp i särspel, där Kimen puttade hem den åtråvärda bucklan. Frida fick däremot pisk, vilket natuligtvis känns ovärderligt.

Tog därefter bilen ut till Sjövik och Svenhages Mansion. Den nybyggda bryggan med tillhörande bastu och relaxrum, är högst magnifik. Spelade lite kubb med alla fyllesvin och käkade chips.
Fick med mig en Proper man (hohoho, där fick jag till det) in till stan och kikade in en stund hos Warg som körde Kir-afton. Hög stämning var det där - precis som sig bör när Kiren finns att åtnjuta.

Slutade min lilla roadrtrip hos Kim på HC, där jag blev avspelad alla mina chipspengar på Black jacken. Åt helvete.
Blir därför nu en film UTAN CHIPS. Tack Kim.

Kladdcake

Jodå, det blev en dag i soffan i alla fall. Halsen var snustät och näsan rann när jag vaknade upp imorse, blev därför sjukanmälan till jobbet och fram med kladdkakan. Ligger nu i soffan och lyssnar på Söderling-Berdych, ingenting mer än så. Skönt, men ändå inte. Pengarna flyger iväg och beachvolleyformen får sig en törn.

Ska ändå försöka mig ut och se på IFV-Vänersborg ikväll, lite frisk luft skadar aldrig.


Babyoil

Har, precis som alla andra dagar under den här veckan, bott på beachvolleyplanen bakom HC. Eftersom grundbrännan tycktes vara helt OK så smetade jag, dagen till ära, in mig med ett fett lager av babyolja. Det gav ett mycket positivt resultat måste jag säga. Visst, mina skuldror är mer röda en bruna, men när till och med mamma reagerar och säger "men gud, vad har du gjort?", då vet man att man lyckats.

Fick också smaka på Vänern idag. Eftersom beachvolleyplanen ligger precis vid vattnet, så händer det titt som tätt att den åker i plurret. Den som är sist på bollen får också ta sig en simtur, vilket hände mig (hände alla). Det var sådär varmt. Är dock lycklig att badpremiären är avklarad.

...lycklig är däremot inte mina halsmandlar som skäller ordentligt på mig i detta nu.

Jag bara älskar att alla i den här stan är (eller i princip) arbetslösa. Det är kul med beachvolley! 

... ska jobba imorgon. Funderar dock på att sjukanmäla mig! (undrar om min chef läser det här?)
 
Pressade också in en fika med Frida på Marinan. Alltid lika trevligt å träffa den kvinnan.

Tidsschema, fredag.
1000-1400: Sales
1400-1500: Beachvolley
1500-1700: Sales
1700-1900: Beachvolley
1900-2100: Viken-Vänersborg
2100-0315: Fira att den hårda arbetsveckan är slut och att det äntligen är helg.

d

Beachboyen

Kan konstatera att jag varken fixade magen eller bicepsen för beach ´10, men att det funkar ganska bra i alla fall. Har spenderat två högsommardagar på beachvolleyplanen, vilket har resulterat att såväl brännan som den trashiga beachlooken sitter.

Antar att tre månader av strandliv det gångna året gjort sitt.

Kan också konstatera att denna sommaren blir den första som kommer att spenderas på hemmaplan - någonsin! Jag har brukat vara fågeln som flyger iväg till Åland, Lloret eller Grekland, men nu kommer jag alltså att få se vad den svenska sommaren har att erbjuda. Det känns ganska bra ändå. Bara en sån sak som att jag aldrig varit med på bluesen - trots att jag bott i Åmål i 10 år - gör att jag med tillförsikt ser fram emot vad som komma skall.

Men först och främst - två veckor på Elli och Windy! 12 days to go!

d


RSS 2.0