Hemma (nästan)

Jag hade en mysig kväll igår. Först med tove å damerna på elli med lite chokladmjölk, sedan via cactus. Gick till bargatan för att ta ett sista farväl av mina kompanjoner, samt köpa en påse chips att ha till den planerade filmnatten. Då dök Hunken upp, och dom planerna grusades genast. Blev istället ett shotrace utan dess like och enormt mycket rumpskakande, framförallt på Grabbarnas. Satte förmodligen rekord på antal tequilas på en och samma kväll.

Bra grejor.

Nu sitter jag på centralstationen i Oslo. Däckade totalt på planet och går nu runt som i trans i väntan på bussen hemåt. Har sovit ett par timmar i slottsparken, vilket var skönt.

Det är pride i Oslo. Såg just en emo som gick med en annan emo, som i sin tur gick med en tredje emo - alla sammansatta med hjälp av ett nitat koppel...
Har också suttit och spanat in inspelningen av Miss Norge på Karl-Johan. De är inte dåligt snygga, de snyggaste norksa jentorna.

Kan sammanfatta semestern som bra. Kanonstart - liten svacka - magisk avslutning. Ska bli skönt att stiga upp 07:00 imorgon...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0