Big Boy

Ligger på golvet med spikmattan under ryggen och datorn på magen.
Kör med levande ljus och diggar Lorentz&Zacharias - Mayhem.
Konstaterar att det är min sista dag som tonåring.

Ja, imorn smäller det Big-Time. När väckarklockan ringer 04:25 så ligger spelplanen plötsligt vidöppen.
Hur det skall utnyttjas?
Tja, det kan ni nog lista ut själva. Kan ju lova att undertecknad kommer att hänga på låset när Systembolaget slår upp portarna imorgonbitti.
Tänk vad konstigt. Om ett par timmar är jag plötsligt vuxen nog att både köpa och konsumera alkohol. Undrar vad som skulle hända om jag knallade in på systemet redan idag för att försöka mig på ett inköp? Skulle jag då bliu nekad för att jag inte är gammal nog, och därmed inte kan ta ansvar för mig själv?
Det är en konstig värld vi lever i.

Idag ringde säljföretaget face2face i Stockholm och undrade om jag ville börja jobba för dem i Karlstad. Gav dem ett Nej Tack - det tredje erbjudandet jag avböjde den här veckan.
De är en konstig värld vi lever i.

Imorgon blir det partaj här hemma i Lövgrens lilla boning. Jag är smått osäker på vilka/hur många/när folk dyker upp. Kan bli lite vad som helst - precis som det ska vara!
Vill du värma upp någonstans inför Basic är det bara att höra av sig.


LövgrensExpressen

Okay, följ med nu.

04:30 - Godmorgon
05:00 - Skrapa rutorna och in i bilen - mot Karlstad.
06:00-10:00 - Städa, städa, städa hundhår.
10:05-12:40 - In i bilen -> Råby, 25mil, i expressfart.
12:45-13:20 - Råby-Nyköping t/r, handla åt morfar på ICA Oppeby.
13:34 - Buss in till Nyköping
15:00-15:45 - Nyköping-Norrköping. Glass i strålande solsken utanför centralstation.
16:00-16:24 - Norrköping-Katrineholm. Pastasallad och lösgodis på Coop nära.
16:48-18:43 - Katrineholm-Karlstad.
18:48-19:48 - Karlstad-Åmål. Promenad till farsan för att hämta bilen.

NUTID: Våffelfrossa och hockeydramatik.

Ja, som ni ser har det varit en hektisk dag. Anledningen till att jag drog till Nyköping efter arbetet var att jag skulle återlämna bilen - den tyske - till morfar. Var egentligen planerat att göras imorgon, men kände mig pigg efter arbetet och beslutade mig för att dra en rövare. Köpte därför en biljett Nyköping-Åmål på centralstatsionen i Karlstad och körde uta HELVETE för att hinna med tåget jag köpt biljett till. 250km på 2,5h, det är vågahalsigt med tanke på att vägarna till större delen har en hastighetsbegränsing på 70-90.... men jag fixat!

Imorgon - upp 04:30 och iväg till kneget igen. Jobbar med en astrevlig tjej, och arbetsuppgifterna var helt OK, så det ser jag fram emot.

s
Vi bor på landet.

YES!

Ingenting. Sen, sen kom det ingenting. Och, ja, efter ytterligare ett tag - lite mer ingenting!
Men NU, nu kommer allting!

 - ISS ringde under förmiddagen (precis efter det att jag ringt och tackat nej till tjänsten på DialOn) och undrade om jag kan börja jobba på Färjestadstravet imorn, 06:00. Öh - ja tack?
- Intervju för intervjutjänst hos Norstat imorn, 16:00. Får jag det jobbaet - ja tack?
- Expert söker folk i Åmål. Knallade in och snackade med bossen. "Mhm, David Lövgren säger du. Ja, gå hem och skicka in ansökan så hör jag av mig till dig om ett par dar", sa sjefen och log. Ibland känns det bara, ja, som om allt klaffar. Får se om den magkänslan är riktig. Heltidstjänst på Expert - ja tack?

Nu gasar vi med jobb tis-torsd - sen blire rajtantajtan för hela slanten under helgen!

z

Skrotnisse

Städar undan allt bös som samlats på mitt golv (as usual). Håkan Hellström - För en lång tid - dunkar på frisk.
Ska iväg och lyfta skrot på Gullsjö om sisådär fyrtiofem minuter. Musklerna, som lyckades spränga sig fram till små konturer på kroppen, har efter en osund helg förvandlats till lovehandles.
Hoppar in i morfars tyska - dvs dunderstabila - Audi och beger mig till Östby för att slänga en gammal TV och en trasig stol.
Knallar in på arbetsförmedlingen för att få en bekräftan på att ingen är ute efter mina tjänster. Skiter i det, jag har en intervju imorgon som jag ser fram emot med tillförsikt.
Sätter mig framför datorn och bevittnar vad som förhoppningsvis kommer att få mig och somna med ett fett leende inatt - forza leksand!

s

Kallestad, dag3

Sitter i bilen - igen.
Påväg till Karlstad - igen.
Tredje gången på lika många dagar, börjar bli småtrött på att sitta å åka fram och tillbaka måste jag medge. Och inte lär det bli bättre, har lite ärenden att uträtta i solstaden även i början av nästa vecka, bl a en ny arbetsintervju.
Ja, det börjar trilla in lite grejor nu. Har bestämt mig för att skippa säljjobbet, tror nämligen inte att jag har det som krävs för att fixa ett sånt jobb. Brukar ha svårt för att tacka nej till saker, men den här gången har jag faktiskt lyssnat på vad magkänslan säger, och den tycker alltså "nej, det här fixar inte david."

Men! Det ringde en annan uppdragsgivare denna morgon. Norstat heter företaget och dom sysslar med rena marknadsundersökningar hos både privatpersoner och företag. Handlar alltså inte om att sälja saker, utan att hålla intervjuer med folk. Mycket telefon där också såklart, men till skillnad från det andra jobbet så krävs det inga skills från min sida, utan bara att ge frågor och ta emot svar. Känns mindre kravlöst och mer stabilt i plånboken än vad Dialon har att erbjuda.
Så - arbetsintervju tisdag, 16:00. Gött.

s
Tänk dig att bli intervjuad av den här killen - wow!


Kallestad

d

Såhär såg det ut när vi skulle till och spela squash idag - en armé av mammor med barnvagnar som var på väg att inta rackethallen.
Fick spela bowlíng i en källare på Våxnäs istället. Kim var jätteduktig.
Åkte vidare upp på Kronoparken och plockade upp juden. Släppte av honom på torget, käkade baconburgare och avslutade med ett godisstopp på IKEA. Negerbollar och lantchips.
Tog oss även en titt på bögarna ute vid Sörmonsmasten och fick två stycken långa fingrar av medtrafikanter på vägen hem.
En minst sagt händelserik dag som inte blev som den skulle.

Nu blire vidare till en blivande klassiker - Copa Cup 39.

Just det, ska börja jobba måndag. Jippy.

Thursday Night Live

Det är nu, det är nu cirkus 00:50 som min megafabulösa talkshow ska rulla igång på den statliga televisionen. Jag ska sitta bekvämt i en fåtölj - iförd en sammetsröd morgonrock och en stor kopp kaffe i knät - och prata livets onödigheter natten igenom.

Istället sänder man en japansk långfilm från 1958. Japaner är lustiga.

Gick finemang på intervjun förut. Har muntligt blivit lovad en fast anställning, men får klart besked först imorgon. Borde vara glad, men känner mig mest kluven.
- Att börja jobba känns faktiskt...sådär. När ska jag ha tid att gå till gymmet? Spela coopa cup? Fika?
- Prata i telefon - inte Davids starkaste gren. Av någon anledning har jag aldrig gillat att prata i telefon. Det är inte roligt helt enkelt.
- Prestationsångest. Visst, jag får lön oavsett om jag säljer eller inte, men hur kul är det att vara den sämsta säljaren? Nu tror inte jag att jag gör bort mig på det planet, det är jag alldeles för mycket tävlingsmänniska för.

Äh, varför tvekar jag ens. Ett jobb är ett jobb - jobb är pengar -  pengar innebär frihet - frihet innebär lycka.
Är duktig på att spekulera om framtiden, men som det känns nu är två månaders arbete och sedan en flygbiljett till solen ett högst troigt scenario.

d


Överväger

att ta på mig kostym idag. Ska nämligen på arbetsintervju hos ett telemarketingföreteg i Karlstad idag.
Att sitta som telefonförsäjare och irritera folk är ingenting jag drömt om precis. Men när det inte finns någonting annat å tillgå, så får jag helt enkelt svälja den minimala stolthet jag har och ta det som dyker upp.
Å andra sidan så gillar jag att busringa - djävlas med folk som inte kan kivas tillbaka ansikte mot ansikte. Tror jag kan ha ganska roligt med grinig gubbe, 77, i öronen och en kaffe i näven.

Skippar nog kostymen i alla fall, känns väl krystat. Tar på mig jeansdenim istället - ett härligt mode. Säg jeansjacka och jag tänker direkt: Born in the USA, Frida Svensson 2001 och raggare som pissar på elstängsel.
- Passar utmärkt på arbetsintervju.

s
Plockar fram den här killen idag.

Dagens lärdom

Spring ALDRIG - inte under några omständigheter - barfota på löpband.
Lovar dig att smärtan från 3000 blodblåsor inte är värt det.

20

Trots att jag käkat en megafabulös frukost bestående av äggröra, bacon, toasts, kaffe och juice - och dessutom sovit i tre timmar till - så är jag totalt bakom flötet efter morgonens tur till badhuset. Can´t get it.


Firar därför med
att dra till Gullsjö och plåga armarna lite.


Börjar så smått inse att jag fyller 20 om lite drygt en vecka. Inga dåliga ursäkter är då dåliga nog för att tas seriöst. 
Faktum är att det skrämmer mig en aning. Det går liksom inte att smita längre när man fyllt 20. Man förväntas vara vuxen nog att klara sig både socialt som ekonomiskt, och det finns inte längre några "förbjudna" ting. Spelplanen är öppen, så att säga.

20-årsdagen är planerad att firas hemma hos mig. Har turen att Basic Element besöker HC, vilket gör kvällen vidöppen för dumheter. Tanken var att dra ihop en brakfest här hemma, men det känns inte så lockande just nu (läs: städa). Lär bli ett gediget besök på systemet vid öppning, och sedan får tiden utvisa vad som sker. KOMMER att bli urbra, sånt känner Davido uti tåspetsarna.
 
d

Mja...

Skulle nog inte köpa den här cykeln till min dotter. Känns...olycksbådande.

e

Hank Moody

s

Dagens ungdom

Hört talas om boffring? Inte? Ska tydligen vara den nya flugan på tapeten. Enkelt är det också!
1. Köp en can med doftspej för toalettbruk.
2. Leta upp närmaste busskur och sätt dig i den.
3. Spruta upp skiten i näsan.
4. Zoombie-walka gatorna fram.

Läste i PD att 35 kids på högstadiet i Bengtsfors ertappats med att utöva denna aktivitet.
Nästan så man själv blir nyfiken på hur toalettspejen "Skogsdröm - frisk doft av gran och barr", smakar.


j

SM-Guld

- Till Örebro SK.
Jodå, så kommer det att bli. Sitter för närvarande utanför deras hemmaborg, Behrn Arena, i Örebro. Tuggar på ett Big meal från Max och slappnar av lite, ruggigt väder att köra i.

Ska nu avverka de sista tjugo milen, och sedan får det bli en tur till gymmet. Kvällen avslutas med Leksand-Växjö.

Bara leksingar, överallt leksingar.


Råby boogie

En ganska märklig dag har det varit.
Var uppe med tuppen och satte mig i baksätet av den blå mazdan. Vaknade upp i Örebro, och en stund senare var man på andra sidan Sverige. Jahapp, så vare inte mer med den saken.
Käkade lite god mat (Davids masterkaka), tog en snabb sväng in till Nyköping och sedan var det dags att åka de 35milen hemåt igen.

Så blev det inte heller, utan morfar är dålig och jag valde därför att stanna medan mamma & syrran (som har jobb att tänka på) åkte hemåt.

Här sitter jag därför, i Råby, en måndagskväll. Så kan det också vara.
Har sett på Hockey och snackat Råby IF. Han är makalös, min morfar. Vilken legend.

Får hoppas natten går bra.

d
Just DÄR - vid panautomaten - såg jag Anna Bergendahl in real life.
OMG.

On the road, 3.0

Jag känner ju som så att det börjar bli dags för en roadtrip, version ´10, va.

Behöver bara få ihop ett crew.
Vilka e redo?

Laguppställning 2009
Ranelid-Johansson-Zetha-Davido-Luddieboy
d

On the road, 2.0

Sitter i baksätet och äter bulle. Kikar på nyinkomna jobb som kommit in på platsbanken.se. Ingenting för mig, precis som vanligt.
Dragningskraften från Karlstad är stor just. Det är staden för mig.

Katrineholm är det inte....

s

Happyland

Står och bakar mig en kaka så här på söndagsaftonen. Ska däremot inte äta den ikväll, utan den får åka med till andra sidan riket imorgon. Ska nämligen ta och titta till morfar över en dagstur, han har vart lite krasslig på sistone, den gamle. Men med lite Davido-kaka i magen så kommer han att bli bättre, den har en sån magisk kraft, min kladdiga kaka.

Alltså. Imorgon - inte tillgänglig för några dumheter - Nyköping t/r it is.

f
On the road again

Svepet

Vaknar kallsvettig med solen direkt riktad mot ansiktet.
Min magåkomma har under natten resulterat i att en operation var nödvändig. Blev fullproppad med preparat natten lång, men inte fasiken somnade jag för det. Doktorerna stod lutade över mig och diskuterade hur de skulle få mig att falla i sömn. Jag kämpade emot för allt jag var värd - ville inte somna in för att sedan ha ett fett ärr på magen när jag senare skulle vakna upp. 
Drömde vidare med känsla av dödsångest. 
- Vill inte dö. Vill inte somna in. Måste kämpa emot drogerna som sprutas in i armen. Upp med blicken, fokus.

Sen, som tur är, solstrålar i ansiktet och tillbaka i verkligheten. Fumlar med armen längs sidan av sängkanten. Hittar flaskhalsen och sätter den mot munnen. MmmMmm, avslagen påskmust.
Så. Jävla. Gott.

Avslagen läskeblask i nyvaken mun är fanimej sagolikt.

j

Då äre dags!

Ett tydligt vårtecken - Leksand i Kvalserien!
Precis som alla andra år så sitter man här och undrar om det blir fågel eller fisk. I år måste det bli fågel, annars är det risk för att Sveriges folkkäraste förening stannar i graven för alltid. 

Det finns inget drag kring svensk hockey utan Leksand i elitserien, bara att konstatera.

f


åååh

Det här har växt i mig
Åh, så länge nu
Regnmoln brukade jaga mig
Och nu jagar jag morgonen längs avenyer

Du var full och jag var full
I aprilsolen
Du är den sortens flicka jag gillar
För du är tom och jag är tom

Och hon sa:
Egentligen är du inte kär i mig
Och egentligen
är det okej med mig
För jag blir aldrig kär i nån
Sånt där är slöseri med tid...
Men då slösar vi bort våra liv!

Läskigt....

En hjälteinsats.

När ingen öppnade dörren hemma hos familjen Lövgren (på grund av att ingen var hemma) befarade Robin Blixt det värsta. Framför sig såg han en David som skitit ner sig så mycket i sängen att han svimmat, och därför tog han saken i egna händer och gick in. När ingen svarade på hans desperata rop, eller kunde hittas i huset, antog han att David gömt sig och snart skulle skrämma skiten ur honom. Han flydde därför huset med gråten i halsen.

Jag antar att det är hängivna aktioner likt ovan beskriven som kännetecknar en bra vän.

(och ja, historien utspelade sig igår och är helt sann.)

s

Aprilhimlen

Nja, lite tidigt ute kanske, april är det ju ännu inte. Men nog fan är det ordentligt med vårkänslor där ute i det friska!

Torr asfalt - ljumma vindar - Viken på Mossängens konstgräs - islossning på Vänern - sol, sol, ännu mera sol.
Det är nu man blir sådär överdrivet vårentusiastisk, kastar kläderna och åker på en riktig jävla förkylning. Samma sak vartendaste år.

Måste säga att gårdagskvällen var riktigt trevlig. Frågan är varför man bara dricker glögg under juletid?

Blir premiär för racern imorn. Ni vet den som skulle gå genom USA, men som istället stått på Blixts bakgård hela vintern. Upp till bevis för dyrgripen!

Lillebror!

Mycket skön fredagskväll bedrivs hemma hos mig i detta nu.
Har hittat det övergivna lagret av starkglögg från forna jular och avnjuter nu denna tillsammans med Blixten, Jocke, Höjdén och Håkan Hellström.

Har kommit på att Håkan är bra, men väldigt bäst med några glas i kroppen.
Ge mig arsenik!

Blixt och Coopa har hittat den ultimata mixen - vitt kärringvin och Blossa skogsbrygg i en liten kittel. Den smakar....gott.

f

jnj
d


Upp som en sol och ner som en....

Det känns mest så här:

j

Men såhär också:

d

Känns välbekant, eller hur?

Rugby

Låg uppe inatt och kollade på Invictus, en ganska ny film med den utomordentlige Morgan Freeman som Nelson Mandela. Nu är inte detta någon film om politik, eller ja, på sätt och vis är det väl kanske det, men själva storyn bygger på Nelsons engagemang för det sydafrikanska rugbylandslaget och dess framfart under World Cup ´95.

"The Springboks" som det sydafrikanska rugnylandslaget kallas, var när Mandela tog över rodret starkt förknippat med apartehid och rasism. Rugbyn var de vitas sport. Nelson såg sin chans att ena folket och propagerade stenhårt för att få det sydafrikanska folket att stå enat bakom sitt landslag när landet arrangerade världsmästerskapen, 1995. Han engagerade sig i laget, ingjöt mod och insperation, för att få laget som då var en slagpåse att börja vinna. Att en vinst i mästerskapen skulle förändra landet.

Självklart vinner Sydafrika efter en riktig holmgång mot New Zeeland i finalen - en makalös bedrift eftersom NZ spåddes näst intill oövervinnerligt. En klassisk askungesaga, som alltså är helt sann.
Mycket bra film, se den!

Rugby är ju en helt okänd sport i Sverige, vilket är jävligt synd. Frågan är: varför?
Reglerna är ju i princip desamma som i fotboll och det behövs inget specielllt matrial för att lira. Skillnaden är att man får använda händerna. Och att det inte blir frispark vid närkontakt...

Världens nu bästa spelare heter Sebastian Chabal och kommer från France. Han ser ut såhär.
d

Bah

Nu går jag å lägger mig tillsammans med mr. Big Lebowski.

Imorgon blir det lite mer sprutt på grejorna, har i princip ett körschema att gå efter. Konstigt. Så fort det blir helg så blire en jävla massa aktivitet, trots att det egentligen inte är någon skillnad på en måndag och en fredag för mig personligen.
Blir i vilket fall som helst en fika med Blixt & Frida, pumpa muskler med Jocke, och slutligen någon form av aktivitetskväll hos mig. FIFA är givet, men om det blir en film eller Danspalatset efteråt låter jag vara osagt.
Beror  på vad de dansanta muskelgrupperna är på för humör skulle jag tro.

Sleep tight.

Vevar igång.

Försöker vakna till liv genom att konsumera kaffe i rasande tempo, men det vill sig liksom inte.

Nu tar jag helg. Blir en weekend där jag sitter ensam i huset. Ser därför ut att bli en sväng till Danspalatset (seriöst, dom borde döpa om skiten, klockrent ju!) och en obligatorisk Coopa Cup.

Firar att det är helg med att bjuda er läsare på en bild. Bon apetit.

x

Slirigt.

Gårdagskvällen började bra - fortsatte bra - slutade mycket bra.
Det händer inte så ofta när jag är ute på äventyr att helheten blir speciellt lyckad, men onsdagskvällen seglade jag faktiskt hela vägen in i hamn.
Gott, gott, gott.

Somnade i Gams badkar.


Skiter i arbetsintervjun som jag ska på om en timma. Är alldeles för sné för att göra ett gott intyck. Tänker istället lägga mig ner i sängen, se en film och bara slösa bort torsdagen. Det är en sån dag idag.


Trillar väl in lite bilder under dan, har för mig att det blev några poser.



Kycklingsoppa

äter jag nu. Gott va?

Börjar brinna i knutarna nu, va! Bluetech ringde precis och vill ha in mig på intervju imorn, urtjusigt. Får helt enkelt ta och damma av kostymen och kamma håret - dags å brilljera!

Vad Bluetech är för något?

Det vette sjuttsingen. Tror det handlar om försäljning av något svar, typ dammsugare å dyl.

David Lövgren - Dammsugsinstruktör
Jojo, man tackar.

Yemba eeeoh

d

Morgonstund med guld i mun, del2

Har precis lagt mig i sängen igen. Klockan är 09:33. Inte ligger jag på latsidan inte, nejdå, Davido har vart uppe med tuppen och simmat med sälarna i badhuset. Till sällskap hade han the Landshark, som idag trotsade sina principer och fick lite vatten på sig han också.

Bad + bastu + morgonpromenad i sol + allt för tidig morgonär en rebus som mynnar ut i ett stort sug efter kaffe och en rejäl frukost. Ställde mig därför vid spisen och kokade ihop lite äggröra, bacon och banan (vrålgott stekt!!) och avnjöt slutligen proteinerna med tre stora koppar kaffe.

Nu är jag minst sagt redo för ett avsnitt av Californication och en förmiddagslur, innan det bär av en vända till gymmet vid 1-snåret.

Charlestown 15:31.


Med blåstället - dags för some booty dance.

k

Back on track!

Fick ett välkommet samtal från Jan L på PD idag.
- Vill du ha jobb grabben, frågade Jan L.
- Ja, svarade jag.
Så nu är han back in bizz, mästerjournalisten. Rakt in i hetluften blir det dessutom - det vankas klassinnebandy!
Hoppas såklart på att få något fast så småningom, just därför ska jag lägga ner extra krut den här gången. Time to show some skilz that kilz.

Imorgon blir det dumheter. Partaj i Charlestown. Studentkalas. Ska bli mycket spännande, senast jag var på något av liknande kaliber så hamnade jag ju i Oslo.
Heja David.


On the road

Som sagt, Trollhättan var det. Tur och retur till en av Sveriges tråkigaste städer på den risiga 45:an. Men trevligt kan man ha för det.

f
Boss-time och vårskrud på vägen ner.

f
Roadkill på vägen hem. Jag som bara skulle fotografera ett ståtligt lodjur i vägkanten, och så stöter jag på det här kadavret? Usch. 
 


Oh...

I feel so untouched!
Men inte så länge till, det kommer min nya vän, Dietrich Ahlthausen, att se till.

Veronicas - Untouched, trash remix.
Bara å spotifya.

s

Blondinbella

Det var ett tag sedan jag höll på och tjattrade goja om Isabella Blondinbella Löwengrip.
Anledningen till detta är väl egentligen för att Bella själv hållt väldigt låg profil i media och inte gått ut med sina idiotiska utlägg om saker och ting.
Hade Tellus dragningskraft tagit ner henne till oss andra på moder jord? Såg onekligen ut så.

Men. Nej.

Nu står hon i Vakna med the Voice och är lika jävla självgod å hjärndöd som på den gamla goda tiden.
 - Jag var först med att blogga (yes).
- Jag är först med att göra web-TV (yes).
 - Jag tål inte människor som är taskiga mot varandra. Även om Kissie hatar mig så ger jag henne en kram när vi ses (jag kramar också folk som hatar mig)
- Men guuuuud, jag ser ut som Anna Bergendahl, hahahahahah (när en brutalt ovacker och manipulerad bild på Bella, 60år, visas)
- Det är bara 14-åriga fjortisar som bloggar idag (jojo).

Bella är back - dummare och mer överlägsen sina medmänniskor än någonsin. Dessutom har hon blivit fet (eller ligger det en mini-Nils innanför fläsket?).

Kan någon tjej som är insatt i Bellas värld förklara för mig: Vad gör denna apa till en bättre förebild än Anna Anka, Jackie Ferm och Kissie (som får klart mycket mer bajs på sig, (befogad skit)). Vad gör Blondinbella så beundransvärd? Vilken är hennes bästa egenskap?
Tack för svar 
/ WEBMASTER

s

 


Godnatt

Säger puss & godnatt.
Imorn ska jag genomlida en koloskopi på Näl.
Det kan ni gå runt och fundera på vad det kan vara, eller så googlar ni bara.

d

Ligger

Vet du vad jag gör nu? Nej, förstås inte. Hur skulle du kunna veta? Blixt brukar vara en jävel på att pricka in vad jag har för mig, tror t o m att han stalkar mig ibland. Hur kan han annars veta att jag precis stoppat in en kladdkaka i ugnen, liksom?

Just nu ligger jag i sängen. Yes, thats what i do. Har drömt omkring i ett par timmar tillsammans med Norah Jones och Doris i högtalarna. Slog nyss upp ögonen, men märkte det knappt eftersom det är kolsvart i mitt rum. La datorn på maggen and here i am, precis i den här meningen på dlovgren.blogg.se.

Vad gött å stilla allting kan vara ibland.

Har avverkat mitt första pass på Gullsjö tidigare under dagen. Är i pinsamt dåligt slag. De 179 riksdalerna jag nu lagt på ett månadskort ska förmodligen få bukt på det problemet.

Stötte på tre stycken damer från Kristineberg på hemvägen. Känner inte personerna i fråga speciellt väl, men förväntade mig ändock lite respons på mitt tjingeling. Dom stannade och bara glodde. "Hej, känner ni inte igen mig, Ellton?" "Jo, hihi". Sen gick dom. Har fått höra i efterhand att dom trodde jag var en gubbe. Blir nog att införskaffa en sån där populär Hitler Jugend-frisyr så man ser lite ungdomligt hipp ut igen.

g
Jakten på en respektabel muskelatur har inletts.

Folkslag

Fyllefolket uppe i backen på Steckseniigatan har gjort det igen! När livet ständigt är en fest, då slutar det allt som oftast så här. 
Awsome.

d


Morgonstund med guld i mun

Min bror Henrik Hansson är en man med verklig finsmakarkänsla. Frukosten är en scen han behärskar med extra stor elegans. Eller vad sägs om denna utomordentliga bananmacka?

Omkrets: 22,3cm
Höjd: 7cm
Antal bananskivor: 19
Succé: Ja
f

Min idrottsliga framtid

Coopa ringde mig vid sjusnåret och undrade om jag inte skulle vara med och lira korpbandy. Efter viss tvekan så satte jag mig i bilen och körde ner till Karlberg.
Min karriär inom korpen har ett långt ifrån lysande facit. Faktum är att vart enda lag jag varit med i har varit slagpåsar utan dess like. Om mitt lag överhuvudtaget kommit över planhalvan under matchen, så hade vi gjort en klart godkänd insats. Så dåliga har de korpenlag jag tidigare tillhört varit.

Men inte ikväll, nejdå. Ikväll tillhörde jag ett stabilt lag med goda bolltrollare, vilket också resulterade i en förkrossande seger, 1-7. Mycket stabil målvakt i det vinnande laget - David Lövgren. Vilken dudnersuccé han gjorde. Med en räddningprocent på 85,5% och en "monster save", utsågs han till matchens första stjärna. Han var till och med så bra att han fick signa ett kontrakt för kommande matcher. Agenterna står på kö för Davids underskrift och sponsorerna lockar med enorma summor kosing.

It´s destiny.

Voj, voj, voj.

Känner mig fortfarande smått berusad från schlagern igår. Precis som jag förutsett, så vann Anna Bergendahl solklart. Det var ju ingen överaskning precis, i vilket fall inte för mig som har lika finkänsliga öron som vinprovarn har tunga för superba druvor.

Kan säga som så att jag kommer leva på detta länge. Länge. Långt in i framtiden.

Tyckte att Salem al Fakir hade det bästa bidraget, och att sätta Björne vid pianot höll faktiskt på att ge honom segern. Genialt.

Nu sitter ni säkert där framför era laptops och riktigt stönar efter att få veta hur det kommer att gå i Eurovision för allas vår Anna.
Det är förstås väldigt svårt för mig att förutse just nu, eftersom jag bara hört Danmarks och Norges vinnare. En första titt in i spåkulan vittnar dock om att det kommer att gå... Sådär. Vi kommer att komma på plats 7-10 i finalen, som för övrigt blir en uppgörelse mellan en av de större öststaterna och hemmanationen Norge. Didrik Solli Tangen bjuder nämligen på en far more powerful ballad än vår lilla Anna. Dessutom - 20 000 norska flaggor och minst lika många lusekoftor i publiken - Heja Norge!

k


ANNA!!!

Vem hade så jvla rätt då??

ANNA BERGENDAHL!

Davido är nya Christer Björkman

Melodifestivalen 2010

Ja, då var vi äntligen där. För vissa av oss är det äntligen dags för att kora årets bästa schlagerlåt (nåja), för andra är det äntligen slut på spektaklet.
Säga vad man säga vill, men meodifestivalen är ingrodd i den svenska folksjälen och den kommer vi aldrig att bli av med, oavsett hur mycket folk tjatar om vilket kommersiell dynga det är.

Skitsam, ska inte gå in på någon debatt av något slag. Dags att kora vinnaren.

Det blir Anna Bergendahl som vinner årets upplaga, mer komplicerat än så är det inte. Hon har startnummer två, precis efter en svag Andreas Johnsson, och kommer därmed sätta sin prägel på tillställningen. Efter henne föjler ett koppel av lammkött som  kommer att sno röster av varandra. Anna vann dessutom den tuffaste av alla delfinaler, viket bevisar bidragets popularitet.
Utmanar gör Timoteij, Darin och Manboy. Tror inte så mycket på Salem, Jöback och kompani.

Nu ska jag gå iväg och lira en 100-ing på nyköpingskan, gött med tillskott i den annars sinande guldkistan.

d
Två musikaliska genier i aktion - Kevin Borg och Anna Bergendahl

Pisk skall han ha.

Läser dagligen Robert Laulers blogg på aftonbladet.se som innehåller bra uppdatering och omväxlande läsning för den fotbollsfrälsta.
Igår gick han ut med att M. Birro skulle vinna finalen av På spåret, och detta efter ett lika resultat och slutligen utslagsfrågor. Trodde väl kanske inte att det låg så mycket sanning i det påståendet, eftersom resultatet hålls högst hemligt, men framförallt för att man inte går ut i en av Sveriges största bloggar och avslöjar ett resultat på förhand, gällande ett av rikets populäraste TV-program. Lite respekt får man ändå ha för oss som sett fram emot finalen.

Tyvärr, så stämde Lauls påstående fullt ut. Det blev lika och romanisten Birro plockade hem segern genom att pricka in rätt årtal i den avgörande utslagsfrågan.

Smisk - Robert Laul som förstörde min kväll framför TV:n (som ledde till att jag somnade strax efter Skavlan och vaknade med ett ryck 03:24, då med en brasiliansk vuxenfilm framför ögonen).
Klapp på axeln - Robert Laul som på ett föredömligt sätt jävlats med det svenska folket, något som det lövgrenska inom mig älskar.

j

Sponsored by destiny

Slagsmålsklubben som gäller just nu.
"Malmö Beach Party Night" är en mycket, mycket bra låt. Alldeles strålande musik.

Känner för övrigt att Peace and love borde besökas i sommar. Jay, Kooks, Mando, Hives, Ark, Sounds, Kent...Listan är lång på band som är mer än sevärda live.

d
Boss for the leader.

Produktivt

Känner mig produktiv, ligger på rulle, har tagit vara på suget, etc.

Kan medela att jag idag varit i Karlstad och speleta squash med Light & Thunder, Copenhagen, Kej-Kej och Svennis.
Kan också medela att jag höll på att dö av utmattning. Jag var en plågad man inne i buren av glas och gips. Försökte dra ner tempot i matcherna, men mina motståndare föredrog ett högt tempo, och därmed var jag chanslös. Fegt. Man måste respektera sin motståndare, det tycker jag inte dom gjorde, framförallt inte Coopa som servade innan jag hann få bort söket framför ögonen. Revenege....

Var också och fikade med Frida & Blixten, fast i Åmål då. Mycket trevligt. Två timmar försvann in i oändlighetens mysterier.

På tal om mysterier, Marcus Birro deltar i finalen av På Spåret ikväll, en final han till 100% kommer att vinna. Ni vet vart ni läste det först.

This is me, del två

Plågat ansikte, kritvit kropp, byxor från 80-talets början - sådan var han också, David Lövgren.

Vill också passa på att tokhylla Victor Bijlenga som, om Åmål hade haft ett eget filmpris, skulle fått utmärkelsen "Årets komedi" med filmen "Här kan man va". Brilljant.


f

This is me.

Är inte den här bilden oerhört mycket David Lövgren? En ballong i vardera hand, sombrero, mjukisbrallor - på jakt efter uteliggare på en rastplats i Frankrike.

d

Viva la Revolucion

Paris marlou
Aux yeux de fille
Ton air filou
Tes vieilles guenilles
Et tes gueulantes
Accordéon
Ça fait pas d'rentes
Mais c'est si bon
Tes gigolos
Te déshabillent
Sous le métro
De la Bastille
Pour se saouler
A tes jupons
Ça fait gueuler
Mais c'est si bon

Vilken porr för öron och ögon, franskan. Sitter och lyssnar på någon Best Of-platta med kända franska låtar från 50-70 - talet. Undrar vad dom sjunger om.


Medicin

Sitter och läser bipackssedlar jag fått med till den stora massa medicin jag hämtat ut idag.
Jag kommer åtta veckor framöver äta kortison. Detta gör jag för att magen ska hålla sig i schack, alltså hålla sig "normal". Ni fattar. Kortisonet har dock bieffekten att man kan drabbas av benskörhet. Därför äter jag Kalcipos-D, dvs medicin som ska motverka benskörhet. Bieffekten av denna medicin är i sin tur orolig mage och diarée, dvs det som jag i själva verket äter kortison emot.
Ang: Ond cirkel.

Nein, nein, nein!

Men vad hände egentligen? Varför gillar inte Sverige Neo lika mycket som jag gör?

g

Trollhättan, del 2

Var inte i Trollhättan för ingenting. Förutom ett besök på torget, så hann jag dessutom svänga om sjukhuset i stan.
Fick träffa min nya doktor, Dietrich Ahlhausen. Tysk. Som alla tyskar var han mycket noggran och kunnig. Välskolad, skulle jag nog vilja kalla det. I alla fall. Visade sig att jag hade blodbrist som fan, dåligt med järn och en inflammation. Därav en ganska bra anledning till varför jag varit trött och sleten på slutet, förutom att magen varit omelett då.
Fick även göra den mest obehagliga undersökning jag någonsin gjort (går inte in på mer detaljer), samt fick mig ett dropp med järn och andra stärkande krumilurer. Känner mig redan stark som en oxe och blir därmed livsfarlig när det vankas squash på fredag.

Slutsats:
Tysken tycker att medicin borde göra susen. Dubblar därför dosen av all medicin jag redan har (vilket för mig låter totalt vansinnigt) och hoppas på att det dödar sjukan för gott. Lägger dessutom till medicin mot benskörhet + vitaminer (hoppas inte svenska dopingspolisen håller till i rackethallen på fredag). Ska dessutom in på behandlling och vidare undersökning under nästa vecka, vilket gör att jag missar Trysil-resan. Pisstråkigt, men så är det sometimes.

u

Trollhättan

Det närbelägna läget till trots - Trollhättan är en stad jag aldrig besökt.
Därför var det idag dags att ta sig på en titt på vad staden hade att erbjuda.

- De nada.

Trollhättan sällar sig till min lista över Sveriges tråkigaste städer, baserat på ren och skär Davido-känsla.
Trots att jag befann mig på torget, så förstod jag inte vart allting låg. Vart centrum tagit vägen. Vad som finns mer än Överby, Näl och E45:an. Närmast folktomt. Ett 50-talscafé likt the 50´s som första sight. Grådisigt. Grums-os. Nej, fyfan.

Trollhättan går in i kategorin "rövhål", tillsammans med Säffle, Växjö, Karlskoga, Katrineholm och Sveg.

Miss Li

Hajade till under episod 8 av weeds, s04. Är det inte Miss Li jag hör? Jovisst var det så. Don´t try to fool me. Låten har även varit med i Grey´s anatomy och Missen från Sverige har även gjort musik till Ipod-reklamer i staterna. Tufft.



Bah

Saknar livet som vältränad jubelidiot. Barfotalöpning på golfbanan i kvällssol. Fyfan vad underbart.

d

David...

Rekommenderar - Weeds, säsong fyra. David rekommenderar i och för sig samtliga säsonger av Weeds.
Avråder - Att köra rakapparaten på halsen. Åt helvete vad det svider...
Bakar - Ingenting. Tanken var att en kladdkaka skulle jäsa i ugnen vid denna tidpunkt, men som vanligt fanns ingen grädde hemma. De 800m till lilla Konsum är för långa idag.
Undrar - Vad farbror doktorn på Näl kommer att göra med mig imorgon. Strunta i mig som kollergorna i Karlstad, eller faktiskt försöka hitta en lösning på varför min tjocktarm är söndertrasad?
Avbokar - Möte med jobbcoachen imorgon. Känns inte som att jag missar något särskilt upphetsande.
Funderar - På att börja spela squash. Det var förjävla kul för såväl hjärta, hjärna som för psyket.
Tycker - Att Idol-Ola är Sveriges största tönt. Istället för att ta till vara på sitt förskräckliga utseende och göra sig själv till en profil som sticker ut - en stjärna - så försöker han profilera sig som en smeexy-boy. Han lyckas inte, i viket fall inte i mina ögon.
Varför? - Gick inte Neo vidare i melodifestivalen? Vad hände egentligen?
Drömmer - Om "Hej, jag heter Anna och jag kommer från Viasat" som plingade på vår dörr igår eftermiddag. Hon var riktigt het. Någon som sett till denna Anna?

d

Vasaloppsdagen

Första söndagen i mars innebär Vasalopp.
Ifjol stod jag själv på startlinjen, vilket var bland det häftigaste jag gjort. Nog för att jag inte åkte så fort som jag hoppats, eller fick någon lättsam resa över myrarna (läs: sick-sacka fram genom horder av elefanter), men feelingen att glida in på det klassiska upploppet är kunglig.

Nio mil - det är jävligt långt! Ni Åmålsbor, tex. Ställ er på ett par skidor och staka er ner till Trollhättan. Eller upp till Kil. Huja.

Jörgen Brink tog hem segern efter ett taktiskt fulländat lopp. Trodde nog att det var upplagt för Svärd eller Tynell, men den gamle mjölksyreutforskande Brink ville annat. Kul. Nu ser jag fram emot Northug vs. Brink på sistasträckan i Oslo-VM nästa år. Vilken grej!

s
Brink mötte väggen i VM 2003.

MALAKA!

Jag är nära till tårarna just nu.
Har suttit och spelat Vice City (den tidlösa klassikern) stora delar av dagen. Klarat massa uppdrag, varav vissa har jag ägnat mycket tid åt. Tänkte dock inte på att spara.
Nu är klockan 03:06. Spelet har hängt sig.

Åt helvete med det här livet.
Nu går jag och lägger mig (som morfar skulle ha sagt).


d


andra chansen

Sitter väldigt stillsamt och kollar på Melodifestivalens "andra chans".
För tillfället bräker Pernilla Wahlgren ut "Jag vill om du vågar". Jag gillar verkligen inte Pernilla, eller någon annan i Wahlgren-släktet som befinner sig inom showbiz. Dom är alldeles för helylle och "Disney" för min smak. Smörigt. Falskt. Tråkigt.
Och där gick hon vidare.........Bummer. Pain of salvation hade en riktigt bra låt, men den passar inte riktigt in i sammanhanget, i guess.

I alla fall. Vidare ikväll kommer i vilket fall som helst Alcazar och just nämnda Pernilla Wahlgren, att gå. Förhandstipsen säger Pauline och Neo (vilket jag personligen också skulle uppskatta). Tror dock att Alcazars rutin och folkkära Pernilla kommer att dra de längsta stråna.

Vi får se om nån timma.

Hey You, rock steady crew!

80-talet, vart tog du vägen?


Light on, light off.

Fick ett brev idag. "NWT" står det med stora bokstäver längst ner i vänsta hörnet.

Oh boy, oh yes! Nu händer det, nu kom beskedet jag väntat på!

River up kuvertet och möts av ett fett "Grattis". Yes, yes, hell YES! Davido har fått sommarjobb!
Trodde jag, ja.
När jag väl väcklar upp brevet så visar det sig att NWT vill gratulera mig på min födelsedag. Ge mig en prenumeration på tre veckor. Visa en bild på mig i tidningen.

Tänk vad saker och ting kan förändras under mindre än en halv minut.
Davido är bitter just nu. Nu gräver jag ner mig med en jävligt stor, fet kladdkaka och Vice City på PS2.
d

Ajuste!

Oscar var så snäll och påpekade att jag faktiskt träffat en tjej idag. En tjej som säljer omega3-tabletter utanför Hemköp. Ja, det är faktiskt sant. Där stod hon - sprallig i benen och med långt blont hår. 
Hon gav mig ett piller och jag trillade genast ner i Underlandet.

Nejdå, så bra var det inte, men nästan.

Tjötade en stund med tjejen som visade sig ha jobbat på Rhodos två säsonger och precis varit i Thailand. Vilket sammaträffande va? - Arbetslös, svarade jag på frågan om vad jag gör nu. "Jaha, men då kan du ju hänga med oss till Götelaborg på söndag då?". Jomen visst, svarade jag.

Så, inte vet jag, men det kan vara så att jag står och säljer omega3 utanför 5:an från söndagå framåt?
Hotell - ingår
Resa  - ingår
Lön - ingår om jag lyckas lura någon
Utgång på avenyn med random hufvudstadsbarn - ingår.

Sounds good, hu?

WARNING!

Gå inte på indisk lunchbuffé om du inte har en toalett som fungerar där hemma. Jag lovar dig, det är inte värt det.(trots att buffén endast kostade 79kr, inkl. dricka och kaffe).


En dag i storstan

Har denna onsdag befunnit mig i Charlestown. Tre aktiviteter har avverkats.

1. Squash med Jocke och Oscar.
Vilken jävla kunglig idrott. Gå in i en inglasad bur med ett racket, en boll och en partner -> skjut bollen så hårt du kan mot väggen framför dig. That´s it. Mannen (förmodar att det är en man) som uppfann squash borde få Nobelpriset i kemi.

2. Mötte upp "the lighning thunder" och satte oss framför I love you Philip Morris.
* Jim Carrey är tramsig bög.
* Ewan McGregor kommer in i handlingen. Han är en lite mer "soft" bög. Komedi förvandlas till drama.
* Jim Carrey är kriminell och ljuger för urgullig Ewan McGregor. Film startade som komedi, övergick till drama och är nu en tragedi.
* Jim Carrey flamsar ihop att han har AIDS och lurar hela systemet, inkl. McGregor. Film är nu tillbaka som komedi.
Jaha... Omdöme? Den var småtrevlig, rolig lite här och var, men nä, det här var ingen blivande klassiker precis.

3. Åkte hem till Zetha. Kollade på TV och småtjattrade. Kom fram till att lördag är lördag, och den ska utnyttjas på Nöjesfabriken.

f
Såhär glad är jag över att ha fått ett rabattkort hos SF.


Petter Northug



Man kan inte hata en kille som vrålar "Det aer barneskirenn, så lett" efter att ha vunnit VM-guld...

Dumheter!

f
Blire charter till Alanya redan i maj mån tro? Bra saker på G!

Förlåt...

Jag vet att det är osmakligt och jävligt lågt, men på något sätt får det mig att skratta väldigt högt och väldigt länge.
m
Varför får en sån här sak folk att skratta, för det vet jag att du också gör. Teori, någon?

burr...

f
Tur att det är mig hon syftar på.

WARNING!

Här har vi henne - Tomatsnusktanten!
För henne räcker det inte att med blotta ögat avgöra om tomaten är fräsh eller inte, utan Tomatsnusktanten måste klämma och snuska ner varenda tomat i lådan innan hon slutligen väljer en.
Hade det funnits en Fruktskyddsombudsman, så hade Tomatsnusktanten legat illa till.
Usch.

Nu är jag inte kräsen, utan jag köpte en ändå. Hamburgare utan tomat liksom? Nej, det går inte.

k
Här står hon och snuskar ner Nettos äpplen också. Fy.

Profil: Värmlandsbussfjortisen

En efter en kliver dom på längs 45:an. Alla vi som åkt Värmlandsbuss har träffat på dom - Värmlandsbussfjortisarna.

- Håll i hatten när bussen stannar i Säffle, men framförallt Slottsbron och Grums, där de flesta småpacken kliver ombord.
- Håret är tokblonderat, ögonen svartmålade och piercingen i näsan (som storebrorsans bästa kompis Bänke placerat där) är standard.
- Har mjukisbrallor som sitter alldeles för långt ner på höften, som för övrigt skulle kunna tillhöra en 8-åring, och därmed blottas den vita stringtrosan.
- Att brösten sitter så nära hakan som möjligt är också en detalj som är viktig. 
- Sätter sig alltid längst bak. Där slipper dom närkontakt med oss dödliga, samt kan ostört rista in sittnamn@bdb.se i sätet framför.
- Inte ovanligt att Värmlandsbussfjortisen knäcker en lättöl eller två under färden.
- Är dom flera tillsammans, så pratas det så mycket skit att Värmlandsbusspundarna (som kliver av och på vid Älvängen), framstår som rena.
- Slutdestination är alltid the big apple - Karlstad.
- Eftersom Värmlandsbussfjortisen inte känner någon i Karlstad, så har McDonalds, Drottninggatan, blivit ett stort hangout för alla Värmlands Värmlandsbussfjortisar.
- Värmlandsbussfjortisen från Segmon hatar Värmlandsbussfjortisen från Deje mer än något annat. Hon är en riktig "fitta".
- Kvällen slutar alltid med att Värmlandsbussfjortisen är berusad på Coca Cola och McFlury, och därmed har svårt att ta sig ombord på bussen som ska ta henne hem.


h




work?

Jobbstatus? Är det så att jag fixat ett kneg nu? Nja, njo, kanske. Den långa väntan på ett positivt samtal fortsätter, men förhoppningsvis inte länge till. Några bra samtal idag kan leda till good stuff.

Sommarjobb... Jag har egentligen bara Rhodos i skallen. Känner dock att Pacha är det ända ställe jag kan tänka mig att jobba på (bra uppstyrt, sköna personligheter och klart bästa club på barstreet), vilket gör att chanserna för att det blir Roddan iår är små. Intresset för att jobba där är enormt och jag får intrycket av att jag inte ingår i planerna för ännu en säsong. Trisst, eftersom jag känner att jag har mycket mer att ge iår med ytterligare säljerfarenheter och erfarenhet av livets goda.
En semester lär det bli i vilket fall, en sommar utan Ladies night är otänkbart.

h


Åmåls fyndigaste målning, 2.0

g
"SUG" - ett mycket bra budskap!

Plåga

Vaknade halv åtta imorse av att det knackade på dörren. Var rörmockarn som kom på besök. Tio minuter senare bankade det på dörren igen, fast denna gången var det någon snubbe från försäkringsbolaget. Eftersom jag är gästvänligheten han själv, så släppte jag in honom också. Två okända karlar befann sig nu i mitt lilla badrum. Ytterligare trettio minuter senare plingade dörrklockan.  -Hej, hej på dig farbror golvläggare, in med dig i badrummet du med vettja.
Så fortskred förmiddagen. Tre manliga karlakarlar som demolerade familjen Lövgrens badrum och en Davido som satt i soffan och käkade bacon framför Weeds. På något vis kändes det riktigt mysigt.

Nu är det inte lika mysigt längre. Eftersom badrummet har fått smaka på stora släggan, så har jag heller ingen toalett. Sitter för stunden och resonerar fram och tillbaka hur jag ska lösa detta framöver, kan bli svårt att hålla sig i över en vecka.
Det lutar för tillfället åt att biblioteket får smaka på vad Davido har att erbjuda den kommande veckan.


n

Hey You, rock steady crew!

h

Hey, you, the Rock steady crew!
Show me what to do, make a break, make a move!

Ska vi snacka "feta" låtar, då snackar vi Rock Steady Crew!

Blixt och hans homies

Hittade den här bilden på Blixt.
Tom blick på den lille ryska pojken till vänster.
Förväntansfull, finsk nyfikenhet hos killen till höger.
Frågan är vad den ukrainske besten i mitten har i stjärten.
Blixten njuter.

s

Anar hämnd efter att ha publicerat denna hemlighet...


Typiskt

Varför får jag upp en bild med Ida Warg när jag googlar på Neo? Typiskt...

h

Homosexuell massförälskelse.

När jag ändå är inne på onani.
Gårdagens melodifestival hade en deltagare som lär fixat splatterfestival innanför många homosexuella mäns pantalonger. Jag snackar inte Peter Jöback (som säkerligen gick hem det också), och absolut inte pojkarna i Noll Diciplin. Nu snackar vi Neo.

1.
Neo, killen kallar sig Neo. Hur gayigt perfectamento klingar inte Neo?
2. Blicken, den där Sailor Moon-blicken som t o m hänförde mig till rysningar. Oh. my. God.
3. Killen står och sjunger i falsett, samtidgt som han står och drillar med en urporrig stav. Sexigt? Någon?
4. Neo ser ut som en blandning utav Tom Cruise och Mika och har en dräkt från Alice i underlandet eller Kalle och chokladfariken...
5. Låten är bland det bästa jag hört vid första lyssning i Melodifestivalsammanhang. Tror det kan finnas fler som håller med mig om det.

Alltså. Jag som inte är gay, får ändå rysningar och känner ett stort välbehag av att se och lyssna på Neo. Det bör vara massförälskelse där ute i alla homosexuella stugor.


Runkskolan

Beviset för att onani inte behöver bli enformigt. Någon kille där ute som använt banantricket? Lämna en kommentar med svar och resultat (kan vara anonymt).


RSS 2.0