Pisk skall han ha.

Läser dagligen Robert Laulers blogg på aftonbladet.se som innehåller bra uppdatering och omväxlande läsning för den fotbollsfrälsta.
Igår gick han ut med att M. Birro skulle vinna finalen av På spåret, och detta efter ett lika resultat och slutligen utslagsfrågor. Trodde väl kanske inte att det låg så mycket sanning i det påståendet, eftersom resultatet hålls högst hemligt, men framförallt för att man inte går ut i en av Sveriges största bloggar och avslöjar ett resultat på förhand, gällande ett av rikets populäraste TV-program. Lite respekt får man ändå ha för oss som sett fram emot finalen.

Tyvärr, så stämde Lauls påstående fullt ut. Det blev lika och romanisten Birro plockade hem segern genom att pricka in rätt årtal i den avgörande utslagsfrågan.

Smisk - Robert Laul som förstörde min kväll framför TV:n (som ledde till att jag somnade strax efter Skavlan och vaknade med ett ryck 03:24, då med en brasiliansk vuxenfilm framför ögonen).
Klapp på axeln - Robert Laul som på ett föredömligt sätt jävlats med det svenska folket, något som det lövgrenska inom mig älskar.

j

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0