Östersjön, Entourage och allt däremellan

Sitter i lägenheten och är kass i skallen. Timmarna efter att man kommit hem från en löjligt fin resa - helvete. Alltid.

Helgen har i alla fall levt upp till förväntiningarna och lite därtill.
Båten var...full. Full med idioter, full med idioti, men framför allt full med Hartwall orGINal. De två dygnen ombord var en orgie med blåburkad dricka och ett löpande band med dumheter.
Minnesvärt:
- High five med Laserturken (the real deal).
- Försök till intrång på dansgolvet, endast iförd täcke. Fail.
- Zacke "vad vilda ni är" Skåningsson.
- Fjolliga Nemo och hans skäggande.
- Vår hytts vidrighet.
- Vår hytts mycket fina och hartwalliska fester.
- Ett par nya fina kontakter.
- Barbra Streisend (uuuh uuuh u uhhh uh uuu u uu)

När vi väl slutat leka sjöbjörnar så intog vi hufuvdstaden och hotell Fridhemsplan. Piffade upp oss (så mycket det gick efter 40 timmars rövande) och begav oss - kostymbeklädda - till Casino Cosmopol. Jag som inte spelar poker mer än någon enstaka gång varje år, gick in med inställningen att inte komma sist - kanske med lite tur nå  ett finalbord. Darrade som ett asplöv under de första rundorna, men kom in i spelet mer och mer efter hand. Timmarna gick och till slut satt jag där - vid finalbordet. Skön känsla. Sen rann det på, en efter en lämnade mina kombatanter bordet och min pengahög växde i stadig takt. Sen satt jag där - i le grande finale. Passade på att spela ut min finalmotståndare också, och kunde därmed inkassera 5000kr till Indien-kontot. Oerhört oväntat - jävligt roligt. Klase Leef.

Kvällen blev Entourage vid Kungsan, men ingen av oss var väl egentligen på speciellt hurtigt humör efter helgens bravader, och det blev därför en ganska tidig hemgång. Stockholm är bra, men man är allt bra jävla liten...

Thanks boys, legendary weekend!

Salut

sssdsed

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0