Milko

Då var det onsdag. Igen. Veckorna går läskigt fort just nu, vilket både är positivt (sommaren ligger runt hörnet) och negativt (kistan med guldpengar blir ju inte tyngre precis).

Var uppe med tuppen och trampade vatten, denna morgon. Detta tillsammans med Blixten (som för övrigt ser ut att ha fått jobb på Brothers, grymt!) och Jocke. Var näst intill fullsatt när vi kom in till poolen, vilket i Åmåls simhall innebär en person per bana. Av någon anledning blir bassängen helt öde så fort vi börjar simma?...

Till saken. Var och hyrde den tvåfaldigt Oscarsbelönade filmen Milk häromdagen. Förväntningarna var högt ställda, men trots det så överaskade den mig ordentligt. Helt, helt makalöst bra film. Sean Penn, som den homosexuella politikern Harvey Milk, är fullkomligt briljant. Storyn, bilderna, skådespeleriet - allt klaffar. 
Jag tycker att du laddar ner den per omgående, alt går och hyr på närmaste mack eller bibliotek, för så bra är Milk.
Hade gärna givit en mer ingående recension av filmen, men tycker inte att det behöver sägas mer än att den är Magnifik med stort M (samt att jag är sugen på semlor, måste kuta ner till Konsum och köpa).

d

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0