Svenskar

Vi måste vara världens bästa land i självömkan. Det är ständigt så jävla synd om oss här i Sverige, pga det extrema vädret vi har.

- När snön är här, precis som nu, så klagar vi över hur jävla jobbigt allt är. Att vi måste skotta för att kommunen sköter snöröjningen så jävla dåligt, att det är kallt, att det är jobbigt att ta sig fram och att man blir fet, pga av man bara sitter inne.
- När det vita sedan försvinner, då klagar vi över all slask och hur tråkigt allt är. Dessutom var "vintrarna mycket längre förr".
- Dags för sommar. Ja, då är det för varmt. "Värmeböljan stannar i två veckor till". Oh, no! Pensionärer dör som flugor och bönderna klagar över dåliga skördar.
- Sen kommer höst och regn. Blir översvämningar och det svenska folket går in i en massdepression. "Varför bor vi i Sverige, det är så mörkt och grått", heter det då.

Nej, skärpning ta mig fan! Ut och åk pulka, längdskidor eller bräda. Ta med dig flickvännen till ishallen och gör lite piruetter. Bädda ner dig och mys under täcket med en god film och snask. Gör vad fan som helst, men klaga inte på snön! Hellre vit vinter än grå...

Själv ska jag till badhuset idag, tesammans med Bixt och Coopa. Ska bli gott efter morgonens snöskott.

f

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0