Helvetesweekend, part Uno.

Voj, voj - e åter i Åmål.
Den gångna helgen går inte att beskriva med ett blogginlägg. Det finns så många historier,  äventyr, kärlek, att det skulle ta mig en helkväll att klottra ner allt. M a g i s k t.

Allt började i alla fall i Göteborg i fredags. Jag, Coopa, Proper och Kimsan ockuperade en pitoresk campingstuga i Möndal, medan de andra gabbarna körde på lägenhet i stan.
Axplock från Götet:

- Coopas mystiska försvinnande, natten mellan fred-lörd. Det sista vi hörde av honom var ett samtal vid 1-tiden, därefter de nada. Eftersom vi alla splittrades åt olika håll så var det egentligen inget konstigt med det. Först dagen efter, då Coopa varken svarar i telefon, befinner sig i stugan eller hör av sig, så befarade vi det värsta. Vi fann honom till slut på Ullevi - välbehållen.

- Sandbergs helvetesnatt (den samma som coopas). Efter att ha kallat en Glenn "ditt jävla hövve", blev han ikastad i en av Göteborgs kanaler. Efter att ha "simmat för livet", passade han också på att gå igenom en taggbuske å riva upp armarna, samt sova i trappuppgången eftersom alla däckat i lägenheten och inte ville öppna.

- Förfesten at Toves med ett gäng goa damer, samt efterföljande Club Trägår´n. Mama Mia.

- Gothia Cup-finalerna på Ullevi.

- Natt nummer två på Trägårn, som slutade med John Blund på Scandic Crown, John Blund på Max, samt en långpromenad med ett psyko. Hemma lagom till frukost.

- Fylle-golfen med undertecknad som vinnare.

 När söndagen väl kom så kändes allting en aning bittert. Jävligt bittert. Besultade oss därför för att förlänga helgen med en tripp till Hamlstad. Mer om detta läser du om i part numero Dos.

GBG i bilder.

dedkj 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0